Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cripple Cannon

Hrajete online hru Cripple Cannon

Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.

ovládání hry Cripple Cannon

Myš • 2.45 MB • 448x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Transmigration
Ostatní - 2x
Velice vydařená oddechovka, ve které si budete jenom tak poletovat a odstřelovat všechno, co se jen pohne. Během hry několikrát změníte svoji podobu, takže se ani jednotvárné to pro vás vůbec nebude.
Cats N Fish
Ostatní - 2x
Dostaňte tuto kočičku do krabice, kde jsou všechny ryby. Vaší prací je nakrmit tuto kočičku těmito rybami. Tak se do toho dejte a posbírejte co nejvíce ryb. Pokuste se dostat do krabice plných ryb.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 0x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
Berzerk Ball 2
Ostatní - 0x
Vystřelte tohoto tlustého chlápka a pokuste se o co nejdelší dolet. Posbírejte různé věci, získejte zkušenosti a vylepšujte se. V dalších pokusech možná doletíte dále. Tak se do toho dejte v této super hře!
Sim Lemonade Millionaire
Ostatní - 10x
Staňte se milionářem v této online hře. Sice to budou peníze jen virtuální, ale zábava jistojistě skutečná. Budete provozovat malý stánek s limonádou a snažit se vydělat co nejvíce peněz. Nebude to ale tak jednoduché.
Scary Sleepover
Ostatní - 2x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Spoof Grid
Ostatní - 1x
Pokuste se přehazovat váš disk mezi vašimi spoluhráči. Dávejte si pozor, aby se váš disk nezničil. Může se to stát tak, že ho hodíte do nějakého objektu. Pokud se vám disk rozpadne, tak pro vás hra končí.
Boom Town
Ostatní - 0x
Snažte se v této hře umístit co nejvíce výbušnin a posbírejte veškeré zlato. Toto zlato má nějakou výkupní cenu, tak se ho snažte prodat. Vylepšujte si poté i váš vozík a nakupujte nové věci, které vám pomohou.
Funny Girlfriend
Ostatní - 0x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Freight Train Mania
Ostatní - 0x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Toy Shop
Ostatní - 3x
V této hře se stáváte výrobcem hraček a Vašim úkolem je poskládat hračky, které máte v předloze. Musíte si dávat pozor, aby jste vybrali všechny správné součástky. Prokousávejte se koly a ukažte, jak šikovní jste.
My Cute Pets
Ostatní - 0x
Postarejte se o vaše domácí mazlíčky v této roztomilé online hře. Péče o koťátko, štěnátko a malého poníka není vůbec snadná. Musíte je krmit, česta, hrát si s nimi... zkrátka plnit právě to, na co myslí. Jakmile zvířátka přestanou být šťastná, tak pro vás hra končí. Ovládání je myší.
Armor Trigger 2
Ostatní - 4x
Armor Trigger 2 je zajímavá online hra, ve které se setkáte s několika dalšími minihrami - od logických úkolů po střílení oblud s motorovou pilou. Hra se ovládá pouze myší.
Cripple Cannon
Ostatní - 449x
Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.
Eat My Foot Zombie
Ostatní - 1x
Obsluhujte tyto zombíky. Vaším největším snem je rozjet tuto restauraci pro všechny zombíky ve městě. Je to mnohem těžší, než to slyšíte. Tak se do toho pusťte a snažte se.