Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cripple Cannon

Hrajete online hru Cripple Cannon

Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.

ovládání hry Cripple Cannon

Myš • 2.45 MB • 1001x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Four Nations Bending Ball Tournament
Ostatní - 2x
Zajímavá online hra s orientálním nádechem. V jednotlivých zápasech musíte střílet míč na stranu protivníka, v nejlepším případě dát gól. Pokud soupeři nasázíte pět gólů v alespoň 2 kolech, vyhráli jste. Během hry můžete využívat nejrůznějších bonusů.
Maya Ball
Ostatní - 4x
Maya Ball je po grafické, zvukové i herní stránce velice propracovanou hrou vnášející do zaběhnutého tématu bourání zdí celou řadu nových a originálních prvků, díky kterým načerpáte tu pravou atmosféru starodávné mayské kultury.
Coaster Bike
Ostatní - 237x
Jeďte s vaší motorkou po horskédráze a pokuste se dokončit všechny úrovně v této hře. Dávejte si pozor, abyste nespadli. Tak se do toho dejte a vyhrávejte veškeré tyto závody. Ukažte, co ve vás je a co umíte.
Flying Head of Chuck Norris
Ostatní - 5x
Jednoduchá online hra s tématem Chucka Norrise. Hlavní roli v této hře hraje jak už název napovídá hlava samotného Chucka Norrise.
Dolphin Oplympics
Ostatní - 210x
Máte rádi delfíny? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. Pomocí šipek si vyzkoušejte, jak těžký úkol má delfín, když musí udělat jeden ze svých triků. Vašim úkolem v této skvělé hře je udělat co nejvíce triků během dvou minut a získat tak největší skóre.
Stardrops
Ostatní - 2x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 1x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
The Flood
Ostatní - 1x
Vaším úkolem v této originální superhře je pomoci tonoucímu chudákovi. K dispozici máte řadu předmětů, díky kterým se vám snad podaří nešťastníka zachránit.
Driving School GT
Ostatní - 1x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Beach Coffee
Ostatní - 2x
Staňte se na pár dnů krásnou servírku, která má za úkol obsluhovat své zákazníky na slunné pláži. Přijímejte objednávky, noste svým zákazníkům jídlo a pití a taky je nechte zaplatit. Vše ale musíte dělat rychle a přesně.
Prison Throw - útěk z vězení
Ostatní - 0x
Hrdinou této online hry je vězeň, kterého napadla myšlenka, kterou zná asi hodně muklů. Ano, pomyslel na útěk. K tomu mu má posloužit katapult a hlavně váš odhad síly a směru, ve kterém vězně vystřelíte za svobodou. Pokud cestou sebere mobilní telefon, můžete mu na pomoc přivolat rakety (mezerníkem). Hru jsem zkusil a napoprvé jsem měl skóre kolem 71 000, což snad není nejhorší ;).
Dressup Rush - hra pro holky
Ostatní - 1x
Superhra, která zabaví především mladé dívky a slečny. Otevřeli jste si nový obchod s moderním oblečením a první zákazníci již přicházejí... Obslužte je, vyinkasujte peníze a užijte si super zábavu.
Fly Birdie
Ostatní - 3x
Pokuste se zachránit tohoto ptáčka. Odstraňujte všechny objekty, na kterých tento ptáček stojí. Vaším úkolem je dostat tohoto ptáčka na plochu dole. Jedině tímto způsobem se dostanete do další úrovně.
Frogout
Ostatní - 4x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Micro Olympics
Ostatní - 1x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.