Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Cripple Cannon

Hrajete online hru Cripple Cannon

Již podle názvu se dá poznat, že se nebude jednat o hru, která by jednala v rukavičkách. Dostanete jasný úkol. Musíte dopravit důchodce na vozíku do sanitního vozu, ale nezáleží vůbec na tom, jakým způsobem toho dosáhnete. Do cesty tak přichystejte různé věci, aby se důchodce dostal co nejblíže sanitce.

ovládání hry Cripple Cannon

Myš • 2.45 MB • 229x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Cubikill 5
Ostatní - 44x
Nedostali jste žádnou dovolenou a jste z toho velice rozhorčený. Rozmlaťte vše, co vám příjde do cesty a dávejte si velký pozor, aby vaše naštvání rychle nevyprchalo. Tak se do toho dejte.
Car Thief Parking
Ostatní - 1277x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 10x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Road to Station 2
Ostatní - 49x
Jeďte s tímto vozidlem na mars a dostaňte se až do vesmírné stanice. Zničte ufo a posbírejte diamanty. Používejte šipky při ovládání tohoto mohutného automobilu, který má vpředu ozubené kolo.
Qrash!
Ostatní - 31x
Jediným vaším úkolem v této hře je odpálit toto malé děťátko a pokusit s ním rozbít sklo. Musíte splnit nějaké úkoly, za které získáváte body. Tak se do toho pusťte a ukažte, jak se to vlastně dělá.
Frogout
Ostatní - 50x
Je to skvělá fyzická hra, ve které jste v atmosféře v postapokalyptické Země. Použíjte váš jazyk k tomu, abyste snědli létající mouchy. Také ho můžete použít k tomu, abyste se dostali přes různé překážky.
Subway Surfers Winter
Ostatní - 45x
Pěkná zimní super hra s parádní grafikou a pěknou porcí zábavy. Zapomeňte na koulovačky, sáňkování a promrzlé prsty. Uvelebte se ve stanu a připravte si nejchutnější marshmelouny na světě.
Scary Sleepover
Ostatní - 54x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyděsit neznámého hosta ze zakletého pokoje. Dokážete dostatečně zterorizovat nezbedného návštěvníka nebo jej necháte dočkat klidného rána? Pusťte se do hry a kombinujte různ možnosti.
Wigman Big Run
Ostatní - 485x
Stále se snažte útíkat. Jestliže už budete dostatečně najezeni, tak se pokuste ničit objekty před vámi. Tak se do toho dejte a snažte se je všechny zničit. Dávejte si pozor, abyste zbytečně nenarazili.
Tacky Toads
Ostatní - 19x
Graficky moc pěkná online hra, která tak trochu spojuje minigolf a odpálkovávací hry. Vaším úkolem je totiž dostat malou žabku až k praporku. Snažte se k praporku doskákat s co nejmenším počtem skoků. Hra Tacky Toads se ovládá myší.
Stress Relief Paintball
Ostatní - 2x
Nebaví vás práce v kanceláři? Ne? Pak zkuste tento paintball, který se právě v nudných prostorách kanceláře odehrává. Cílem je trefit co nejvíce smajlíků, získat tak body a postoupit do další úrovně. Stress Relief Paintball je povedená online hra od známého portálu Miniclip.
Hanna in a Choppa
Ostatní - 25x
Hru Hanna in Choppa si nejde nezamilovat. Usedněte do kokpitu malého a pohyblivé vrtulníčku a snažte se dostat do cíle, který je označen vlajkou. Při své cestě budete muset ale čelit mnoha překážkám.
13 Guardians - nelítostný turnaj
Ostatní - 32x
Zlý vládce Gorka ovládá kdysi spokojenou zemi Laundruna. Vaším úkolem v této hře je postavit se 13 bojovníkům v turnaji, který rozhodne o budoucnosti Laudruny a také o vašem životě či smrti. 13 Guardians je tahová hra s prvky RPG (svého hrdinu můžete vylepšovat).
Offroad Madness GT
Ostatní - 26x
Pokuste se dostat v této super hře do cíle. Vyberte si svůj sportovní automobil, se kterým pojedete v horách. Dejte si pozor, abyste při skocích tento automobil nepřeklopili, protože poté by jste museli úroveň opakovat.
Ask the Spirits II - nejstrašidelnější online hra
Ostatní - 28x
V opravdu strašidelné hře Ask the Spirits II můžete rozmlouvat s duchy ze záhrobí. Hra je opravdu velice strašidelná a pouze pro hráče od 15 let. V žádném případě ji nehrajte opilí nebo o půlnoci ;-). Duchovi můžete klást různé otázky v angličtině. Například "What is your name?" nebo "How did you died?". Věřte mi, že se budete opravdu bát.