Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Sword and Sandals 2
sponzorované odkazy

Sword and Sandals 2

Hrajete online hru Sword and Sandals 2

Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.

ovládání hry Sword and Sandals 2

Myš • 2.71 MB • 2361x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Jacksmith
Akční hry - 7x
Zajímavá originální strategie, která před vás nestaví úkol bojovat s nepřátely, ale budete výrobcem zbraní. Vaším úkolem bude výroba zbraní přesně podle požadavku vojáků. Vše závisí na správném postupu.
Danger wheels
Akční hry - 3x
Výborná úprava starého známého Bomber-Mana. Princip hry je jistě znám všem, je to jednoduché. Postupně pokládáte bomby a ničíte překážky abyste se dostali k protivníkovi. Toho musíte odpálit taky.
Zunder Fury
Akční hry - 2x
Dobrá akční hra na odreagování. Nejprve si zvolíte svého plechového bojovníka a poté se v aréně bráníte útokům nepřátel. Po každé úrovni můžete svůj stroj vylepšit vhodnými upgrady.
Zombotron
Akční hry - 3x
Zombie zaplavily celý známý svět a vy se jako jeden z posledních přeživších musíte pokusit, aby nemrtví nevyhráli. To rozhodně nebude jednoduchá práce, protože jich je velká přesila, ale zase máte k dispozici silné zbraně, s jejichž pomocí si nebezpečné nestvůry můžete udržet poměrně daleko od těla.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 5x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Crazy Push Off
Akční hry - 1x
Tak tohle je velmi povedená zábavná hra pro jednoho i dva hráče. Vašim úkolem je vytlačit ostatní hráče z ledové plochy na které stojíte. Můžete používat různé bonusy, které se Vám během hry objeví. Kolikrát budete shozeni a kolikrát dokážete vyhrát záleží jen na Vás a Vaší taktice.
Bus Hostage
Akční hry - 1x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
Xtreme Firepower
Akční hry - 1x
Akčně strategická řežba pro milovníky drsnějších online her. Vyzbrojeni silnou brokovnicí se postavíte vlnám nepřátel, které musíte udržet od svého úkrytu. Hra nabízí mnoho úrovní, které jsou poměrně těžké.
All Star Dodgeball
Akční hry - 3x
All Star Dodgeball je výborná vybíjená s celebritama. Nejprve si vyberete osobnosti do svého týmu a poté začíná nemilosrdný zápas. Cílem je porazit soupeřův cíl. Míč si můžete nahrávat a ve vhodný okamžik ho velkou silou poslat na soupeře. All Star Dodgeball je pěkná hra graficky i svou hratelností. Ovládá se myší.
War games
Akční hry - 3x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Stick Fighter
Akční hry - 3x
V online hře Stick Fighter vás čeká souboj hadrových panáků. Můžete hrát buď dva hráči proti sobě nebo jeden proti počítači. Ovládání hry je pěkně zobrazeno přímo ve hře. Takže první kolo...
Defend Your Computer
Akční hry - 3x
Na váš počítač útočí dav smajlíků, virů a dalších podivuhodných postaviček. Ubraňte počítač za každou cenu. Nepřítele sestřelíte pomocí paprsku z webkamery:). Pro speciální útok použijte mezerník. Po každé úrovni můžete svůj počítač vylepšit nebo doplnit zdraví.
Mushroom Madness 3
Akční hry - 3x
Hra Mushroom Madness přichází již se třetím pokračováním. Musíte se postarat o obranu houbiček před hladovými zvířaty, která se snaží sníst, co uvidí. To nesmíte dopustit a musíte všechny darebné živočichy ničit. Za dobrý postup obdržíte více bodů. Vždy máte více úkolů, za něž získáte patřičné ocenění.
Kill Bill
Akční hry - 3x
Quentin Tarantino vytvořil již celou řadu kultovních filmů a jedním z nich je i dvojdílný film Kill Bill s Umou Thurmanovou v hlavní roli. To nemohlo uniknout ani pozornosti počítačových her, a proto byla jedna taková vytvořena. Dokonce je připravena v českém jazyce, což je další bod k dobru. Vybojujte slavné vítězství!
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 1x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.