Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Sword and Sandals 2
sponzorované odkazy

Sword and Sandals 2

Hrajete online hru Sword and Sandals 2

Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.

ovládání hry Sword and Sandals 2

Myš • 2.71 MB • 276x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombie Typocalypse
Akční hry - 4x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
School Invaders
Akční hry - 13x
Superhra School Invaders vás zavede do školní budovy, kterou okupuje tlupa zlých zelených mužíčků. Chopte se zbraně a pokuste se osvobodit všechny své spolužáky.
Zombie Wrangle
Akční hry - 37x
Zahrajte si na neohroženého maníka, který zvládá všechny nebezpečné situace s chladným klidem. Tentokrát budete čelit nebezpečí v podobě mozkolačných zombíků. Ubraňte se jim pomocí zbraní a různého vylepšování základny.
Showdown
Akční hry - 19x
Klasická akční arkádová hra, ve které si zvolíte jednu ze dvou postav a pak už jen chodíte, skáčete a ničíte vše co vám vstoupí do cesty. Později získáte lepší zbraně a hra se tak stane ještě víc zábavnější. Ovládání je šipkama, útok mezerníkem, zbraně si měníte klávesou C.
Boxhead More Rooms
Akční hry - 16x
Boxhead More Rooms je prakticky stejně zábavná superhra, jako díl Boxhead 2. Jste jakýsi igráček v bludišti plném zombíků. Úkol je jasný, zneškodnit všechny zombíky a silnější bossy. Postupem času získáte mnoho účinných zbraní, například brokovnice je pekelně dobrá.
Sword and Sandals 2
Akční hry - 277x
Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.
The Great Escape
Akční hry - 23x
Hrajete za krásnou černobílou krávu se kterou se snažíte utéct z farmy, jenže to není tak jednoduche, protože na vás čeká velmi mnoho nepříjemností. Také musíte zbírat suroviny, které jsou posety po cestě do..
St. Pattack
Akční hry - 54x
Postava svatého muže se vydává zachraňovat Irsko. Nebezpečí na ostrově představuje mnoho věcí, se kterými si budete muset postupně poradit. Nejedná se o nijak snadnou úlohu, protože nepřátelé dokáží pořádně zatopit. Cestou narazíte na nejrůznější vylepšení, která sbírejte, aby se svatý muž mohl posílit.
Polar Rescute
Akční hry - 2x
V této hře je Vašim úkolem dobít jižní pól. Hrajete za tučňáčka, který musí splnit tento nelehký úkol. Ve hře je na Vás nachystáno mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Boys vs Girls
Akční hry - 21x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Im The Man
Akční hry - 32x
Loví vás zombíci. Nenechte se zabít a bojujte, jak nejlépe umíte. Pokuste se udělat vše pro to, abyste přežili. Dejte se do toho a pozabíjejte je. Dostanete z nich peníze, za které si poté koupíte nové zbraně.
SkyPredator
Akční hry - 6x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Aggressive attack
Akční hry - 23x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 2x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.
hra v Unity3D
Broforce
Akční hry - 32x
Staňte se vůdcem jednotky elitních žoldáků, kteří musí projít nebezpečnou džunglí a porazit teroristy. Zachraňte rukojmí, odemkněte lepší zbraně a získejte co nejvíce bodů. Hra je v Unity3D.