Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » » »
Sword and Sandals 2
sponzorované odkazy

Sword and Sandals 2

Hrajete online hru Sword and Sandals 2

Hra s názvem Sword and Sandals 2: Emperors Reign přichází mezi hráče a nabízí celou řadu možností, jak vyhrát bitvu. Zahrajete si za gladiátora, který se musí nejprve probojovat přes několik základních bojovníků, aby měl přístup ke složitějším bitvám v aréně. Postupem času si můžete vylepšovat schopnosti.

ovládání hry Sword and Sandals 2

Myš • 2.71 MB • 2016x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
Akční hry - 1958x
Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.
The Terraspheres
Akční hry - 1x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Endless War 5
Akční hry - 4x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
Battle Garden - masivní akční superhra
Akční hry - 9x
Battle Garden to je hodně živelná akce. S pistolí v ruce se vrháte do zahrady s cílem postřílet vše, co na vás útočí. Superhra Battle Garden se ovládá myší, nabíjení je pohybem myši dolů. K přežití budete potřebovat skutečně mistrovský postřeh a mušku.
Wrestling Legends
Akční hry - 2x
Tak takových bojových her moc není. Pokud jde o wrestling, tak tu s ním zatím žádnou jinou hru nemáme. Takže vzhůru do arény a do boje. Vyberte si zápasníka a objevte zničující chvaty a triky.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 3x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Gunball Arena
Akční hry - 2x
Armor Games si pro hráče připravují neustále velké množství zajímavých her a ta s názvem Gunball Arena rozhodně není výjimkou. Ze začátku máte k dispozici pouze primitivní zbraň a to samé mají i nepřátelé. Postupem času ovšem musíte čelit mnohem lépe vyzbrojeným nepřátelům a sami získávat také výhody.
Sift Heads 1 Remasterized
Akční hry - 4x
Sestřelte své nepřátele, dávejte si pozor, abyste netrefili civilistu, protože to by pro vás znamenalo v této super hře konec. Tak se hlavně snažte, abyste splnili veškeré úkoly, které vám tato hra dá.
Plazma Burst 2
Akční hry - 3x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Gunrun
Akční hry - 2x
Gunrun je další z řady akčních her, která nepotřebuje složitý příběh a vysvětlování o co jde. Vaším úkolem je prostřílet se co nejdále. Cestou na vás samozřejmě čekají bonusy, ale hlavně spousta nepřátel. Hra se ovládá myší, skákání je mezerníkem.
Over The Border
Akční hry - 4x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.
Shooting the Fly
Akční hry - 3x
Jednoduchá online hra, ve které budete střílet po mouchách. Sestřelte všechny útočící mouchy jak nejrychleji to jen bude možné. Na vše máte poměrně málo času, takže budete potřebovat skutečné rychlé reakce.
hra v Unity3D
Boom Boat 2
Akční hry - 3x
Výborně zpracovaná 3D online hra v technologii Unity3D. Zahrajete si velitele válečného člunu, kterým budete ničit podvodní nepřátelské jednotky.  Podaří se vám rychle pustit bomby a zničit vše co je na dně?
Hive Hero
Akční hry - 3x
V roli v posledního čmeláka z vašeho kmene povede v této hře válečné tažení proti nepřátelskému čmeláčímu kmeni. Chraňte svůj úl před nálety zlých včel a chraňte svůj vlastní život.
Hobo 4 Total War
Akční hry - 1512x
Pokračování úspěšné herní serie Hobo, tentokrát už čtvrtý pěkně nadupaný díl. Hobo se utká s celou armádou. Je vskutku nebojácný a zdravě drzý. Každý po něm jde, ale Hobo se nedá. Zkuste mu pomoci.