Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 3314x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Police Rural Rampage
Akční hry - 8x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Zenon Mega Blast
Akční hry - 2x
Parádní střílečka v klasickém stylu jak to známe z legendárních počítačů Atari a Amiga. Ovládáte raketu a střílíte po všem co se na vás řítí. Sbírejte bonusy pro štít a lepší zbraně.
Battle Over Berlin
Akční hry - 2x
Super vzdušné souboje, které v žádném případě nemusíte hrát sami proti počítači, ale můžete si zahrát i proti kamarádovi. Ve hře můžete střílet kulometem, raketami nebo dělat různe akrobatické triky. Samozřejmě vaším cílem je zničit vašeho nepřítele..
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 6x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
Alien Attack
Akční hry - 2x
Ocitáte se v letecké válce a vašim úkolem je zničit všechny letouny, které se na Vás hrnou ze všech stran. Hra je dobře zpracovaná a zvuky, které jsou ve hře Vám budou oznamovat, že jste přímo uprostřed Války. Pusťte se do hry.
Rescue Mission
Akční hry - 3x
Prostřílejte se k vašim přátelům a osvoboďte je. Nebude to ale vůbec snadné, v cestě vám stojí dobře vyzbrojená armáda.
Boys vs Girls
Akční hry - 8x
Zahrajte si dívčí nebo naopak klučičí válku. Zvolte si za koho chcete válčit a poté se pokuste zničit svět vašich nepřátel. Klasická akční arkáda, ve které vám k ovládání stačí myš a šipky.
Mystical Battle Internet
Akční hry - 2x
Děsivá akční online hra, ve které se rozhodně nebudete nudit. Nakonec obsahuje i pěknou dávku zábavy. Můžete hrát za lidi, zombíky, vlkodlaky nebo za krvežíznivé vampíry. Cílem je ovládnout celé území.
Prehistoric 2
Akční hry - 3x
Pokračování velice výborné hry z pravěku - Prehistoric. Ovládáte malého dinosaura po pravěké světě a zažíváte dobrodružství, jaké dnešní doba prostě nemůže poskytnout. Všude samé nástrahy, které musíte překonat.
Rogue Cupid
Akční hry - 3x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.
Tequila Zombies
Akční hry - 61x
Hry se zombie v hlavní roli bývají velice populární, a proto vznikla i hra s názvem Tequila Zombies. Dostanete na starost osamoceného válečníka, jenž se chystá zlikvidovat všechny nemrtvé, kteří by se mu dostali do cesty. Nejedná se o úplně jednoduchou úlohu, protože jejich počet postupem času vzrůstá.
Angry Bees
Akční hry - 1x
Ubraňte se před nepřátelskými včelami, které budou se chtít dostat do vašeho úlu. Ndejte se a nakupujte si na konci každé úrovně nové zbraně. S novými zbraněmi budete mít lehčí zneškodnění těchto nepřátel.
The Tickler
Akční hry - 3x
Hra The Tickler přináší poměrně netradiční zážitek, kdy si vezmete na starost porouchaného robota, který se rozhodl, že zlikviduje všechno živé, co by se mu jen připletlo do cesty. K tomu máte výborné vybavení a dlouhé výsuvné ruce, s nimiž se dají pochytat lidé i na poměrně dlouhé vzdálenosti, čehož využijete.
Muay Thai
Akční hry - 3x
Už název hry vám napoví že se jedná nemilosrdnou mlátička, která lehce připomíná starého dobrého tekena. Ve hře postupujete dále tak že porážíte své protivníky a vždy na konci levlu jste vyzváni na boj s hlavním bossem..
Ninja Hunter
Akční hry - 2x
Procvičte si psaní všemi deseti. V této hře se stáváte bojovníkem, který se snaží uchránit svůj chrám před nepřátelskými Ninji. Vašim úkolem je zneškodnit bojovníky pomocí písmenek A - Z. Nad každým Ninjou je vždy nějaké slovo. Zadejte ho na klávesnici a zničte Ninju. Prokousávejte se koly.