Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 8876x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
A Stick and his Kitten
Akční hry - 2x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.
Bridge savior
Akční hry - 1x
Pokuste se postavit most a dostat se na druhou stranu břehu ke své přítelkyni, kterou chtějí zabít. Most vám budou bourat lodě a ryby, takže si obrňte nervy. Vše musíte provést co nejrychleji. Vyhrajete tuto hru?
Balloon in a Wasteland
Akční hry - 7x
Hlavní hrdina hry se rozhodl proletět vzducholodí, ale během letu se mu stala nepříjemná nehoda a musel nouzově přistát. Naneštěstí se ocitnul na temném a odlehlém místě, kde se nachází nepřátelsky naladěné příšery všeho druhu. Dobrodruh se musí pokusit svoji vzducholoď opravit, aby se mohl dostat bezpečně domů.
Missile Command
Akční hry - 4x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Bomber Wings
Akční hry - 5x
V této hře budete ovládat bombardér se kterým musíte zničit veškeré nepřátelské jednotky na zemi. Tak se do toho pusťte a snažte se pořádně vzlétnout a dokázat to. Snažte se zničit veškeré nepřátele.
Demons Down Under
Akční hry - 2x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 3x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Cursor Attack 4
Akční hry - 4x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
Helistorm 2 Re-Group
Akční hry - 193x
V minihře Helistorm ovládáte bojový vrtulník vyzbrojený kulometem a raketami. Vaším úkolem je ochránit konvoj na jeho cestě na základnu. Svedete těžký boj s nepřátelskými vrtulníky a pozemními jednotkami. Hra rozhodně nepatří mezi jednoduché.
Evil Zombie
Akční hry - 13x
Ve zdařilé akční onlainhře budete bojovat se zombíky. V každém kole jich bude hned několik a vaším úkolem je bude všechny zničit pomocí ohnivých koulí z kanónu. Vylepšit skóre můžete pomocí bonusů.
Raze 2
Akční hry - 2x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
hra v Unity3D
Contra: After the Credits
Akční hry - 6x
Hledáme hráče, který má skutečně silný žaludek a nezalekne se žádné nebezpečné kreatury. V této hře na vás totiž čeká nefalšovaná akční řežba. Zničte všechny nepřátele a probojujte se až do konce. Hra je v Unity.
Gunbot
Akční hry - 2x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 5x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
hra v Unity3D
Sniper Hero: Operation Kargil
Akční hry - 2x
Vžijte se do role elitního snipera, před kterým stojí těžká mise. Musíte zlikvidovat všechny živé cíle a přežít útoky nepřátel. Zaujměte postoj, seřiďte mířidla a chladně střílejte po nepřátelských vojácích.