Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 5661x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Zombotron 2
Akční hry - 2x
Zombie zamořují celý svět, o čemž jsme se mohli přesvědčit již v prvním díle hry s názvem Zombotron. Všechny zombie se nepodařilo zlikvidovat, a proto stojíte před nelehkým úkolem. Musíte se popasovat se spoustou protivníků a k dispozici postupně dostanete opravdu široký zbraňový arzenál. Hra má celkem zajímavý příběh.
Panda Rampage
Akční hry - 2x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
hra v Unity3D
Gun Rider
Akční hry - 1x
Velmi povedená superhra vytvořená v Unity. Vše co se od vás čeká je ovládání bojového auta a střílení po nepřátelích. Snažte se pokuste se být nejlepším bojovníkem. Jak už jsme zmínili, hra je v Unity - lze ji hrát v prohlížečích kromě Chrome, kde již tento plugin není podporován.
Missile Command
Akční hry - 4x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Bot Wars
Akční hry - 2x
S válečným a dobře vyzbrojeným vozem je vaším úkolem zničit nepřátelské stroje. K dispozici máte dělo a několik bomb. Pečlivě miřte a šetřete municí, které totiž mnoho nemáte. Hra Bot Wars se ovládá šipkama, klávesou A střílíte, klávesou S házíte bomby.
Spitfire: 1940
Akční hry - 3x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 7x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Pure Evil Abandoned House
Akční hry - 1x
V této hře máte hned několik zombie nepřátel, které musíte zničit. Tak se dejte do toho a pokuste se hlavně v této hře přežít. Máte tady také celkem šest zbraní. Ocitli jste se v post apokalyptickým světě, kde není pro lidi místo.
hra v Unity3D
100 Orcs
Akční hry - 5x
Netušíte, kde jste se ocitli. Vypadá to jako temné podzemní bludiště. Bohužel než se stačíte rozkoukat, tak na vás útočí hordy zlých skřetů. Postavte se jim a ukažte jim ostří svého meče.
Shield Defense
Akční hry - 2x
Ve výborné hře Shield Defense musíte ochránit vaši základnu před útokem nepřítele. Vše bude záviset na vašem postřehu a odhadu. Štítem musíte odrážet nepřátelské střely tak, aby zamířily zpět na protivníka. V pozdějších úrovních můžete štít vylepšit, stejně tak i sílu obrany. Opravdu chytlavá gameska.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 1x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
Sift Heads Cartels: Act 3
Akční hry - 1x
Vinnie a jeho tým narazil na nepřátelský klan, který je nutné zničit. V roli odstřelovače se zhostíte náročného úkolu v pokračování oblíbené sniperské serie Sift Heads.
The Terraspheres
Akční hry - 1x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Flash Gunner
Akční hry - 1x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Sky fire
Akční hry - 3x
Výborná letecká střílečka, ve které si vyzkoušíte boj s letounem. Poletíte nad krásnou krajinou v oblacích a rozdáte si to s mnohonásobně více početným nepřítelem. Sbírejte upgrady pro lepší střílení.