Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 487x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kill The Aliens
Akční hry - 27x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 38x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Plazma Burst 2
Akční hry - 28x
Poměrně úspěšná akční hra Plazma Burst se dočkala druhého pokračování, které by rádo navázalo na úspěšnost dílu prvního. Na začátku se stanete svědky toho, jak hlavní hrdina hry vypadne z kapsle a vydává se do boje proti nepřátelům, kterých se všude v okolí nachází dostatek. Zahrajte si všechny mise a vyhrajte!
Ninja Mafia Siege 2
Akční hry - 37x
Bojujte proti těmto nepřátelským jednotkám. Dávejte si pozor, aby vás nezabili. Tito mafiáni znovu vtrhli do města a vy máte za úkol tento útok odrážet. Tak se do toho dejte a ukažte jim, jak se bojuje.
Karate Blazers
Akční hry - 19x
Karate vzniklo již před poměrně dlouhou dobou a jedná se o obranné bojové umění. Díky tomuto umění by měl být každý, kdo ho ovládá, schopný se ubránit nepřátelskému útoku. Jednoho karatistu si vezmete na starost i ve hře s názvem Karate Blazers a vydáte se vstříc nepřátelským bojovníkům, které potřebujete porazit.
Strike Force Heroes
Akční hry - 28x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Day of Valor
Akční hry - 11x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Immortals Siege
Akční hry - 64x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Under The Rubble
Akční hry - 26x
Vyhoďte do vzduchu veškeré zombíky pomocí TNT. Tato hra má skvěle propracovanou fyziku.Váš úkol je jednoduchý.Umístěte TNT na jednotlivé díly na mapě. Musíte zabít veškeré tyto nepřátele.
Swordless Ninja
Akční hry - 18x
Malý ale nebojácný ninja bojovník Mabushi žil dlouhé časy spokojeně se svojí přítelkyní Miyuki. Nic nemohlo přerušit jeho štěstím prosycený život. Avšak jednoho dne přišel o svůj drahocenný meč. Tehdy nadešel čas na odplatu a porážku temné síly.
Hold the Line
Akční hry - 25x
Další z poměrně těžkých akčních stříleček. Jak už samotný název hry napovídá, půjde zde o obranu bojové linie. Na vaši barikádu útočí vlny nepřátel, odrazit je nebude lehké. Po každém kole nezapomeňte vylepšit svůj arzenál.
Barbarian
Akční hry - 20x
Zlý čaroděj Drax uvěznil krásnou princeznu Marianu a váš úkol není nic menšího než Marianu osvobodit. Pokud jste dobří, utkáte se s 12 bojovníky a nakonec s tajemným Draxem. Hra má sice poněkud nemoderní grafiku, která vám připomene spíše 90. léta a počítače Amiga, nicméně i tak se jedná o dobře hratelnou akční řežbu. Tip: Doporučuju ihned si podřepnout, jinak vám protivník setne hlavu ;).
Jungle Rumble
Akční hry - 17x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Psycho Gunner
Akční hry - 14x
V této super hře máme psycho střelce. V této hře bylo vaše město sestřeleno robotickými mimozemšťany a vy jste jediny, který zyl. Pokuste se přežít, jak nejdéle budete moct a zničte veškeré mimozemšťany, roboty a letadla k odemčení nových zbraní.
Super Ninja Strike
Akční hry - 1x
Jste velice obávaný ninja, který se rozhodl konat dobro. I za cenu obětí na straně nepřátelských zločinců. Nejprve vás však čeká malý trénink u mistra bojových umění. Poté můžete vyrazit do akce, která není zrovna jednoduchá. Super Ninja Strike se ovládá šipkama a klávesami A, S, D.