Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 7207x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Pirates Adventure
Akční hry - 1x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 4x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
Time Assault
Akční hry - 2x
Na věž s hodinami útočí ninjové! Zachraňte hodiny! Zachraňte čas! :) Útok ninjů odrazíte, když rozkývete velkou ručičku hodin a tím ninji srazíte. Pokud bude 12 hodin, tak můžete kliknutím rozeznít zvon, kterým odrazíte útočníky, kteří se dostali na ručičku hodin.
Missile Command
Akční hry - 4x
Multiplayer online hra pro více hráčů (online). Jedná se o remake klasické arkády z 80. let - Missile Command. Vaším úkolem je bránit základnu proti útokům cizáckých raket.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 2x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Band of Heroes
Akční hry - 3x
Jste připraveni cítit se jako hrdina? Tak tady je hra pro vás. Vedete tým kouzelníků na cestě za ztraceným pokladem. Na vás budou neustále nabíhat noví nepřátele. Přejem vám hodně štestí v této super hře.
Drone Wars
Akční hry - 2x
Ve vesmíru se to dneska zase jednou semele. V této hře máte různé módy na výběr. V některých budete budovat svoji vesmírnou základnu, některé budou pro změnu vojenské, kdy budete muset likvidovat tuny protivníků.
Castaway
Akční hry - 1x
Kvalitních RPG je bohužel jako šafránu a v poslední době jich příliš nevyšlo. Jednou z těch kvalitnějších her v rámci žánru je určitě ta s názvem Castaway. Ujmete se válečníka, kterého vyplavilo moře. Hned po prvním průzkumu narazíte na tvora, který se pohybuje ve vaší blízkosti a bude to vaše zvířátko. Nyní už se můžete vydat vzhůru do boje!
Zunder Fury
Akční hry - 2x
Dobrá akční hra na odreagování. Nejprve si zvolíte svého plechového bojovníka a poté se v aréně bráníte útokům nepřátel. Po každé úrovni můžete svůj stroj vylepšit vhodnými upgrady.
They Came from Planet Earth
Akční hry - 7x
V této hře se můžete přepínat do očí mimozemšťana. Umístěte vaší vesmírnou loď, objekty nebo astronauty. Všechno v této hře se zdá velmi jednoduché, ale budete muset přemýšlet takticky víc než si myslíte.
Castle Cat 3
Akční hry - 1x
V tomhle díle naší oblíbené zábavné hříčky Castle Cat budete hrát v Las Vegas Naše kočka s dělem na věžičkovité hlavě má chuť si zadovádět, tak ji provázejme na cestě až do úplného konce všech levelů ve hře.
Super Duck Punch: Horse Edition
Akční hry - 2x
Hra s názvem Super Duck Punch: Horse Edition si pro hráče přináší poměrně netradiční nápad. Dostanete možnost bojovat proti jedné kachně koňských rozměrů, nebo proti sto koňům v kachních rozměrech. Poté už se proti vybranému soupeři postavíte v aréně a určitě se nebude jednat o procházku růžovou zahradou.
Stalingrad
Akční hry - 9x
Bitva u Stalingradu, spojená s jeho dobýváním je jedna z největších. V této hře budete částečně sledovat motivy oné bitvy. Vaším úkolem bude se obránit před fašisty stavěním továren a věží podél cest.
Eleventh Hour
Akční hry - 1x
Takže v této hře se město ocitlo rozbombardované. Jste ukryti v nějakém úkrytu, ale policie po vás něco požaduje, takže jim to musíte přinést. Vyjděte ven a máte 60 sekund na to abyste to našli. Dávejte si velký pozor na zombíky.
Visible 3
Akční hry - 3x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.