Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 7209x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Yan Loong Legend
Akční hry - 2x
Luxusní akční záležitost, ve které budete v roli malého bojovníka kosit hordy nepřátel. Kromě bojů budete i sbírat cenné knihy a jiné bonusy. Budete potřebovat skvělý postřeh a možná i trochu štěstí.
D day
Akční hry - 6x
V této skvělé akční hře se píše červen roku 1944. Statisíce mužů a spousta tun těžké techniky čekají na povel k útoku. Vašim úkolem je vést své oddíly Evropou od vylodění v den D po kapitulaci Německa. Jak daleko dokážete dojít záleží jen na Vás.
Pirates Adventure
Akční hry - 1x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
hra v Unity3D
Zombix 3
Akční hry - 1x
Již třetí vylepšený díl akční řežby, ve které budete kosit nekonečné řady nemrtvých monster. Odolávejte útokům zombie a snažte se přežít co nejdelší dobu. Máte silnou zbraň a doufejme, že máte i dobrý skill na střílení.
Kill The Aliens
Akční hry - 4x
Pěkná akční online hra plná zlých vetřelců. Jste jediný přeživší ve městě. Vaším úkolem je střílet po všem, co se hýbe. Rozhodně nemějte slitování.
hra v Unity3D
Jets of War
Akční hry - 1x
Skvělá 3D letecká online hra vytvořená v Unity. Jako pilot bojového letadla bude plnit nejrůznější úkoly. Hra by zasloužila ještě pár vylepšení a oprav, ale i přesto je dobře hratelná a nepochybně si najde své fanoušky.
Khronos
Akční hry - 945x
Ve hře Khronos se stanete přímými svědky vzestupu temného bojovníka. Vydáte se do bojového pekla, kde změříte síly s těmi nejzákeřnějšími a nejvytrvalejšími démony, kteří se vás pokusí zlikvidovat. Temné síly ohrožují samotnou existenci života na planetě Zemi, což je opravdu velká hrozba, kterou musíte odvrátit.
Scrappers Glass Gun
Akční hry - 2x
Zahrajte si bezvadnou střílečku s chytlavou grafikou. A jaká bude vaše mise? Musíte zneškodnit všechny nepřátelské jednotky a dostat z nich maximum součástek. Po úspěšném tažení projděte dveřmi do další úrovně.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 7x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
The Pyro Guy
Akční hry - 2x
Máme tady pyrotechnika, který bude muset infiltrovat a zničit pár budov. Hra má opravdu krásnou grafiku a skvělé se ovládá. V této super hře je jediný úkol ničit jaderné elektrárny, vesmírné stanice a další...
Panda Uprising
Akční hry - 5x
Zajímavá obranná hra, ve které budete bránit své město před nájezdy krvelačných pand. Pomocí osmi elementů a dobrého přemýšlení můžete pandí armádu postupně zničit. Hra se ovládá pouze myší. Kliknutím vystřelíte, nechybějí ani kouzla a speciální útoky.
Gun Nomads
Akční hry - 4x
Hra Gun Nomads se odehrává v roce 2028 a později, kdy se Spojené státy nachází v hluboké krizi. Kdysi mocný stát se nyní rozložil a podlehl všemožným problémům. Většina států se odtrhla, ale nové sjednocení právě přichází. Na východním pobřeží vyrůstá stát zvaný Federální státy Ameriky, což se ovšem ne každému zamlouvá.
Kane the Ninja
Akční hry - 1x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
To-Suta
Akční hry - 3x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.
Soulmech Shinobu
Akční hry - 2x
Staňte se akčním hrdinou a pohybujte se v nepřátelské zóně. Vašim úkolem je ubránit se nepřátelům pouze s mečem v ruce. Dávejte si pozor, aby Vás nezabili dříve než vy je. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.