Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Hulk Smash Up

Hrajete online hru Hulk Smash Up

Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.

ovládání hry Hulk Smash Up

Klávesnice - směrové šipky pro pohyb, Ctrl ke skoku a mezerník k útoku • 0.52 MB • 463x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 210x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.
Tank 2007
Akční hry - 1x
V této hře budete muset čelit obrovské přesile, jste odhodláni vydržet to až do konce? Máte svůj tank, ve kterém se alespoň částečně ukryjete před nepřátelskými střelami. Pro nákup upgradů najeďte do pravého dolního rohu.
Zombie Typocalypse
Akční hry - 1x
Zvláštní online střílečka. Celý svět se nachází pod vládou zombii. Vy je máte možnost ničit svými zbraněmi, které ale střílí jen v momentě, kdy správně napíšete slovo, které je napsáno nad zombii.
Just Shoot - prostě střílečka
Akční hry - 714x
Název hry hovoří za vše. Cílem je zkrátka střílení na všechny strany a na všechny nepřátele. Konkrétně budete ničit dotěrný hmyz. Sbíráním bonusů a peněz si rozhodně nepohoršíte.
Battle Mech
Akční hry - 10x
Sestrojili jste si svého robota a teď se s ním vydáte na boj jeden proti jednomu. Pokuste se svým robotem prorazit soupeře. Když vyhrajete, získáte peníze a můžete svému roboty vylepšit zbraně.
Dino Attack
Akční hry - 21x
Snažte se sestřelit veškeré dinosaury, kteří se snaží útočit na vaší vesnici. Pomozte tomuto hrdinovi ubránit tuto vesnici a zabijte všechny přicházející dinosaury. Nakupujte si nové zbraně, pokud na to budete mít peníze v této super hře.
Raze 2
Akční hry - 16x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
Panda Rampage
Akční hry - 43x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
Prehistoric 2
Akční hry - 20x
Pokračování velice výborné hry z pravěku - Prehistoric. Ovládáte malého dinosaura po pravěké světě a zažíváte dobrodružství, jaké dnešní doba prostě nemůže poskytnout. Všude samé nástrahy, které musíte překonat.
Assault Outpost II
Akční hry - 26x
Děj této superhry vás zavede na Mars roku 2012. Na této planěte byla postavena základna, vojáci mají nyní za úkol prozkoumat oblast, zda se v ní nacházejí další formy života. Jak ale uvidíte, nejste na Marsu vítání. Na základnu útočí vlny nepřátel a vaším úkolem je přežít a ubránit základnu.
Deadly Venom - SA
Akční hry - 30x
Zahrajte si na tajnou agentku, která se vydává na speciální misi, kde musí působit opravdu nepozorovaně, jinak by totiž mohla přijít o život. Narazíte na své cestě na nejrůznější nepřátele, kteří se snaží hlídat svojí základnu, ale vy si musíte vyčíhat ideální okamžik, kdy se na vás nebudou dívat a zakročte.
Super Flash Mario
Akční hry - 30x
Snad každý někdy hrál Super Mária, proto vás jistě potěší i toto vydání této slavné hry. Zase si můžete zahrát jednoduchou hru kde jen chodíte, skáčete na oblůdky a zbíráte penízky, nechybí také například zvětšování či zrychlení..
Miami Zombies
Akční hry - 37x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Flash point
Akční hry - 18x
Podivný podivín unese vaši holku a je vašim úkolem získat ji zpátky. Hra má na výběr spoustu levelů, které se losují a jeden je těžší než druhý. Letíte ve svém vznášedle a sestřelujete protivníky dokud nezemřete.
Hulk Smash Up
Akční hry - 464x
Zelený tvor Hulk už se zase zlobí! Vžijte se do jeho pocitů a vydejte se likvidovat nepřátele. V předem stanoveném časovém limitu musíte zničit dostatečné množství budov a vozidel. Obrněná vozidla ovšem mají poměrně nebezpečnou schopnost - dokážou proměnit Hulka v obyčejného smrtelníka, takže si na ně dejte pozor.