Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Battle Gear 2.5

Hrajete online hru Battle Gear 2.5

Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.

ovládání hry Battle Gear 2.5

Výběr jednotek myší, přepínání jednotek a pohyb kamery klávesnicí • 9.09 MB • 869x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Party Down
Strategie - 3x
Velmi povedená online hra z prostředí party večírku. Vaším úkolem je postarat se o všechny hosty na večírku. Co to znamená? Budete se starat o to, aby hosti nebyli rozmrzelí a aby party šlapala tak jak má. Velmi zajímavá super hra.
Flagstaff: Chapter Two
Strategie - 12x
Velmi zdařilá tahová strategie s prvky RPG. Misí v této hře je společně s vaší skupinou bojovníků zneškodnit všechny nepřátelské jednotky v dané lokaci. Nepřátelé jsou velmi vyspělí a překonat je nebude lehké.
Zombie Tactics
Strategie - 3x
Pěkná tahová strategie, ve které budete soupeřit s armádou zombíků. Snažte se své jednotky na hrací ploše umístit tak, abyste v každém kole přemohli nepřátelskou armádu. Hra má příjemnou grafiku a hraje se dobře.
Dicewars
Strategie - 1568x
Pokud vám jde o pouhé procvičení taktik strategie tak není lepší hry. Místo otravných vojáčků máte kostky a místo boje třepete v kalíšku. Podle svých hodů kostkami zabíráte jednotlivá území na herní mapě.
Airport Mania 2 Wild Trips
Strategie - 5x
Pokračování oblíbené online hry Airport Mania je tu. Navštivte destinace po celém světě a skvěle se u této hry bavte. Hra Airport Mania 2 má parádní grafiku a hratelnost.
Carrot Fantasy Extreme
Strategie - 1026x
Skvělá obranná gameska, kterou musíte vyzkoušet. Budete ochraňovat mrkev před nájezdy hladových nepřátel. Dobře rozmyslete rozestavění obranných věží a nezapomeňte je důmyslně vylepšovat.
Long Way
Strategie - 2x
Ve hře Long Way se ocitnete na Divokém Západě, kde se všichni museli obávat loupežných přepadení. Dostanete na starost farmu s dobytkem, jenž potřebujete před zlotřilými lupiči ochránit. To provedete taktickým rozmisťováním obranných jednotek podél příchozí cesty. Nesmí proniknout skoro žádný z banditů. Hra má velice širokou nabídku zajímavých zážitků, které můžete prozkoumávat.
Zombie Empire
Strategie - 2x
Ubraňte si svůj zombie tábor a pokuste se dobýt ten soupeřuv. Dávejte si pozor, aby vás nezničili a proto si veškerou armádu vylepšujte. Nenechejte se zabít a ničte je. Posunujte se do dalších úrovní v této super hře.
Tortuga Defense
Strategie - 1x
Rozestavte v této super hře vaše věže a pokuste se zničit tyto nepřátelské jednotky. Nesmí vám žádná loď proplout přes území. Dávejte si na to velký pozor. Dostávejte se tak i do dalších úrovní této hry.
Penguin Diner 2
Strategie - 77x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Tropical Ice Tycoon
Strategie - 3x
Zahrajte si na manažera rychlého občerstvení na tropickém ostrově. Servírujte chladivé nápoje, vydělávejte peníze a rozšiřujte vaši provozovnu. Podaří se vám dohrát hru až na samotný vrchol podnikání?
Papa Wingeria
Strategie - 1600x
Jste zaměstnáni v malém fast foodu svého strýčka. Všude kolem voní křupavá kuřecí stehýnka a všem hladovým zákazníkům se již sbíhají sliny. Vaším nelehkým úkolem bude vyřídit všechny objednávky, samozřejmě vše musí být přesně podle přání klientů. Hra nabízí široké možnosti upgradů, nebudete se nudit,
World Wars
Strategie - 1x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
Burger Restaurant 2
Strategie - 35x
Pokračování úspěšné superhry Burger Restaurant. Opět se setkáme s mladou hrdinkou, která si otevřela vlastní restauraci s prodejem hamburgerů. Podaří se vám úspěšně vyřídit všechny objednávky od hladových zákazníků?
Middle Ages Defense
Strategie - 2x
Rozmístěte kolem cesty vojáky, kteří budou sestřelovat přicházející nepřátele. Musíte rozvážlivě umístit vaší armádu a to tak, aby nikdo přes vás neprošel, protože když se tak stane, tak ve hře končíte.