Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Seed of Destruction
sponzorované odkazy

Seed of Destruction

Hrajete online hru Seed of Destruction

Hlavní hrdina hry s názvem Seed of Destruction se vydává na šílenou jízdu, kde se bude projíždět přes město a bude likvidovat veškeré civilisty i vojáky. Sami sice střílet nedokážete, ale ocasem dopravního prostředku můžete odrážet střely nepřátel, čímž je lze šikovně nasměrovat zpátky na toho, kdo vystřelil. Hra není vhodná pro děti.

ovládání hry Seed of Destruction

Klávesnice - směrové šipky • 9.56 MB • 5113x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rise of the Marshals
Akční hry - 31x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
Powerfox 4
Akční hry - 44x
Autoři oblíbené hry s názvem Powerfox využívají popularity mezi hráči a vydávají jedno pokračování za druhým. Tentokrát už se můžete potěšit hned čtvrtým dílem poměrně zajímavé herní série. Vydejte se s malou lištičkou do boje proti velkým indickým božstvům, která dovedou být poměrně nebezpečná, takže pozor na ně!
Super Fighters Rampage
Akční hry - 36x
Východní bojová umění patří k těm nejlepším na světě a své uplatnění najdou jistě i ve hře s názvem Super Fighters Rampage. Vezměte si na starost zkušeného válečníka, který před sebou má souboje s celou řadou nejrůznějších protivníků. Setkáte se s různými bojovými styly, ale musíte si najít svůj jedinečný, kterým porazíte každého.
Agony: The Portal
Akční hry - 29x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 27x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
Parabirds
Akční hry - 23x
Braňte nebe před útoky agresivních ptáků, kteří shazují parašutisty. Společně se svým bobřím kamarádem obsluhujte kanon, kterým sestřelujte ptáky a parašutisty. Hra se skvělou grafikou.
Ninja Turtles Foot Clan - želvy ninja
Akční hry - 61x
Pomozte želvím ninjům osvobodit jejich mistra Třísku, který byl zajat zlým Trhačem. Proti vám se postaví davy evil ninjů a na konci úrovně master ninja. Tak do boje...
Pendekar
Akční hry - 12x
Klasická bojová hra, ve které se utkáte s několika celkem neškodnými útočníky a posléze i s velkým Bossem. Právě poslední protivník vám dá pěkně zabrat, překonat ho není lehké. Bojovník se ovládá šipkama, A je útok, S výskok a klávesou D sbíráte nebo pouštíte zbraň.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 22x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Thing thing 2
Akční hry - 34x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Samurai Defense
Akční hry - 24x
Výborná akční obranná superhra, ve které musíte ochránit vaše město a hlavně zámek. Vycvičte vojenské jednotky a pusťte se do boje. Postupně můžete vylepšovat budovy a tím i jednotky.
Medieval Rampage
Akční hry - 1507x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 18x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 22x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
Bunker - braňte svou skrýš
Akční hry - 4x
Vaší misí je uchránit bunkr před nájezdy tanků, robotů, pěchoty a letadel. Postupně si můžete koupit lepší zbraně a ukázat útočníkům, zač je toho loket.