Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Guardian

Hrajete online hru Castle Guardian

Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.

ovládání hry Castle Guardian

Myš • 5.89 MB • 1497x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
The Last Dinosaurs
Akční hry - 37x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Sea Assault
Akční hry - 261x
Staňte se velitelem bojového člunu a utkejte se s nepřáteli. Klávesami A a D můžete člunem pohybovat a vyhýbat se tak střelám. Klávesou S pouštíte hlubinné bomby. Vzdušné cíle zaměřte myší a klikem střílejte. Snažte se chytit zelené balóny, které vám doplní munici.
Turret defense
Akční hry - 3x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Robokill Trainer
Akční hry - 28x
V této hře se ocitnete na planetě, která je ovládána poblázněnými roboty. Sestrojili jste si svůj vlastní stroj na zabíjení a teď se s ním na tuto planetu vydáváte ve snaze všechny nepřátelské roboty zničit.
Steam King
Akční hry - 25x
Skvělá super hra, ve které si zahrajete na udatného rytíře. Cesta bude plná dobrodružství a akce, protože nepřátelští vojáci na vás čekají na každém rohu. Velmi ceněným artefaktem pro vás bude puška, s kterou zdoláte většinu bojovníků.
AZ Tanks
Akční hry - 84x
Na první pohled velmi jednoduchá tanková online hra, ovšem s maximálním stupněm hratelnosti a zábavy. Na jednom počítači mohou hrát až 3 hráči s tím, že dva hrají na klávesnici a jeden s myší. Dobře miřte, sbírejte náboje a vyhrajte.
SAS: Zombie Assault 3
Akční hry - 52x
Luxusní zombie hra, která je pokračováním výborné hry SAS 2. V tomto díle na vás čeká více map, více lepších zbraní a také více hráčů. Můžete hrát až se 4 hráči najednou formou multiplayeru přes internetu. Zneškodněte všechny zombíky.
Upgrade Complete 2
Akční hry - 46x
Jsou hry dobré a jsou také hry špatné. Ty lepší mívají zpravidla své pokračování. A nejinak je tomu i u této vesmírné střílečky, jejíž druhý díl tu dnes máme. Ubraňte se vlnám nepřátel, vylepšujte svůj koráb a dobře se bavte.
Temple Guardian
Akční hry - 40x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Ninja turtles sewer surf showdown
Akční hry - 46x
Nová hra s oblíbenými hrdiny seriálu Želvy ninja. V roli neohroženého želvího ninji se utkáte s hordou nepřátelských bojovníků. Snažte se je porazit a nebo se jim alespoň vyhnout a ve zdraví doklouzat do cíle.
Barbarian Onslaught
Akční hry - 15x
V této hře se stáváte bojovníkem, který se musí probojovat mnoha koly. K dispozici máte meč, kterým zničíte své protivníky. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Undead Hunter
Akční hry - 26x
Hra Undead Hunter by někomu mohla svým principem připomínat starou hru s názvem Bomberman, ve které si za pomoci pokládání výbušnin čistíte cestu a snažíte se zlikvidovat veškeré soupeře. S hlavním hrdinou se zde musíte vydat do bludiště, které je napěchované nepřátelsky naladěnými příšerami, jež musíte zničit.
A tank named grizzly
Akční hry - 35x
Výborná vojenská střílečka, ve které ovládáte těžce naložený a obrněný tankový transportér. Aby byl ještě drsnější, dostal jméno Grizzly. Takového tanku už by se zalekly i otrlejší povahy, co myslíte?
Mothball 2 Cotton Carnage
Akční hry - 20x
Pěkná, ale poměrně krátká minihra. Ve hře Mothball 2 je vaším úkolem zničit všechny nepřátelské příšerky, nakonec se utkáte s jejich velkým obrněným šéfem. Škoda, že hra nemá další úrovně, je zábavné ji hrát. Ovládá se myší, kliknutím je střelba. Sbírejte bonusy, dost vám pomohou.
Hidden Zombie
Akční hry - 8x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.