Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Guardian

Hrajete online hru Castle Guardian

Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.

ovládání hry Castle Guardian

Myš • 5.89 MB • 1479x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kingdom Bow
Akční hry - 8x
Zbavte se svých nepřátel. Vyberte si ze tří her, které chcete hrát a poté se pusťte do střílení. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Jako zbraň máte pouze luk. Pomocí myšky si určete směr a délku doletu. Zvládnete to?
hra v Unity3D
Zombie Strike Two
Akční hry - 65x
Jste uvězněni na farmě, která je plná nemrtvých zombíků. A jak už to tak v podobných hrách bývá, vaším úkolem je snaha o přežití. K přežití využijte bohatý arzenál zbraní a velmi přesnou mušku, jinak skončíte coby potrava monster.
Laser Blast
Akční hry - 32x
Sestřelte s vaším robotem tyto nepřátelské jednotky, které létají nad vámi. Vaším úkolem je zničit tyto nepřátele. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, aby vás nesestřelili dřív než vy je.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 39x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
The Lord of the Rings: Battle
Akční hry - 28x
Knižní trilogie Pán prstenů se dočkala skvělého filmového zpracování a celé řady počítačových her. Jedna z nich se nazývá The Lord of the Rings: Battle. Vezmete si v ní na starost mocného kouzelníka Gandalfa, se kterým se vydáte do nebezpečného světa bojovat se služebníky zla. Na čarování potřebujete dostatek magické energie.
Alien Attack Team
Akční hry - 10x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 16x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
FWG Knight
Akční hry - 51x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
Moby Dick
Akční hry - 58x
V jedné knize se můžete setkat s tajemnou a nebezpečnou bílou velrybou, která se jmenuje Moby Dick. Tato velryba se stane i hlavním hrdinou stejnojmenné flashové hry. Dostanete jí na starost a musíte zařídit, aby velryba řádně rostla. To ovšem musí být spojeno s krmením, takže se vydejte vstříc mořským tvorům a rybářům.
The Breach
Akční hry - 45x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Toxie Radd 2
Akční hry - 17x
Hrajete za velkého chlápka, který odrovná veškeré zombíky v této hře. Vyberte si svou zbraň se kterou budete všechny zabíjet. Po každé úspěšné úrovní si budete moct hrdinu nějak vylepšit. Je to opravdu super hra.
The Simpsons Zombies
Akční hry - 18x
Springfieldský hřbitov je plný nemrtvých. Osud zombie postihl všechny známé postavičky ze Simpsnů. Vaším úkolem je hřbitov vyčistit, možná naděláte trochu nepořádku...
Madness Accelerant
Akční hry - 25x
Vaším úkolem v této drtivé střílečce je probojovat se skrz hordy nepřátelských jednotek a poté zabít zlého klauna. Hra se ovládá šipkama, útok je A, skok S, změna zbraně D. Docela masakrózní gamesa, která stojí za zkoušku.
Karate Blazers
Akční hry - 23x
Karate vzniklo již před poměrně dlouhou dobou a jedná se o obranné bojové umění. Díky tomuto umění by měl být každý, kdo ho ovládá, schopný se ubránit nepřátelskému útoku. Jednoho karatistu si vezmete na starost i ve hře s názvem Karate Blazers a vydáte se vstříc nepřátelským bojovníkům, které potřebujete porazit.
Space Marine
Akční hry - 27x
Akční bomba, ve které budete hrát za neohroženého kosmonauta, který se musí probít přes hordy vetřelců. Vaši kosmickou loď napadli krvežízniví vetřelci a mají zálusk na vše živé, tedy i na vás.