Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Castle Guardian

Hrajete online hru Castle Guardian

Nepřátelé útočí na hrad, který musíte za každou cenu ubránit, protože prostě nesmí padnout do nepovolaných rukou. Jedná se o opravdu cenné místo, kudy vedou různé zásobovací stezky a v případě neúspěchu prohrajete. Nepřátelé přicházejí a postupem času se stále zlepšují, takže bude těžší je zlikvidovat.

ovládání hry Castle Guardian

Myš • 5.89 MB • 188x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Doom - klasická akční řežba
Akční hry - 17x
Utkejte se s krvelačnými příšerami v této online hře, která je na motivy legendární akční hry Doom. Cílem je vymanit se z útoku příšer a co nejvíce jich sejmout.
Crusader Tank - akční tanková bitva
Akční hry - 31x
V této výborné akční hře budete ovládat bojový tank a snažit se prostřílet až na konec každé úrovně. Ovládání je jednoduché - myší zaměřujete a střílíte, tankem pak pohybujete šipkama. Rozhodně se nevyhýbejte bonusům, které vám přidají zdraví. Podaří se vám zneškodnit vůdce nepřátel?
Super Zombie Shooter Level Pack
Akční hry - 27x
Vydejte se do 3D prostoru v této super hře. Pokuste se sestřelit veškerá monstra, která se před vámi objeví a prostřílejte se přes zombíky. Dostaňte se až na konec celé úrovně. Sbírejte zbraně a přežijte.
Miami Zombies
Akční hry - 36x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
Nude Hunter
Akční hry - 13x
Snažte se v této super hře sestřelovat veškeré ptáčky. Sestřelte všechny ptáčky a získejte tak peníze, které pak zůžitkujete při nákupu některých vylepšení v této hře. tak se do toho dejte.
Caribbean Admiral
Akční hry - 28x
Ve hře s názvem Caribbean Admiral se ocitnete v roli důstojníka, který se vydává na moře, aby zlikvidoval veškerou přítomnost pirátských lodí. Hra se odehrává v několika tazích. Nejprve dokončíte ten svůj a snažíte se během něho zlikvidovat některou nepřátelskou loď, aby už nemohla škodit v následujícím boji.
Hobo 6 Hell
Akční hry - 9x
Známý bezdomovec se dočkal dalšího pokračování. Již pošesté se setkáváme s neuvěřitelně nechutným individuem, které dokáže ty nejpodivnější věci. Aby toho nebylo málo, ocitnete se s ním na zvláštním místě. Nacházíte se totiž v pekle, kde vám nikdo rozhodně nedá nic zadarmo a musíte se s pekelníky poprat.
Days of the Death
Akční hry - 31x
Ve hře Days of the Death se postavíte na odpor převaze nemrtvých. Kostlivci se pokoušejí ztéci vámi bráněné hradby, což jim za žádnou cenu nesmíte povolit, protože jinak by zamořili celý svět a zničili by vše živé. K dispozici máte lučištníka, který dokáže vystřelovat šípy na poměrně slušnou vzdálenost, stačí jen dobře zamířit.
Gear of Defense 2
Akční hry - 29x
Druhý díl úspěšné a kvalitní střílečky Gear of Defense. Opět bude vaším nelehkým úkolem obrana základny před vlnami nepřátelských monster z hlubin vesmíru. Pomocí dvou zbraní zneškodněte všechny cizáky.
Battle Gear 3
Akční hry - 22x
Ubraňte se nepřátelům v této super hře. Dávejte si pozor, aby vám nezničili základnu. Tak se do toho dejte a vytvářejte stále nové vojáky. Nesmí se vám stát, abyste neměli žádnou armádu, která by vaši základnu ochránila.
hra v Unity3D
War Of Soldiers FPS
Akční hry - 51x
Luxusní akční záležitost vytvořená v Unity3D. Zapojte se do války mezi východem a západem a porovnejte své schopnosti s řadou protivníků. Hra obsahuje celkem šest map, sedm různých zbraní a dva módy hraní. Hra dobře běží i na starších počítačích.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 15x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Tail Spin Air Combat - vzdušné souboje
Akční hry - 20x
Zalítejte si ve válečném stroji a sestřelte co nejvíce nepřátelských letadel. Akční válečná hra Tail Spin vás totiž zavede přímo do ohniska největších leteckých soubojů. Zasedněte za kokpit a vzhůru do boje. Tato superhra se ovládá šipkama, střelba je klávesou F.
Dragon Ball fighting 2
Akční hry - 21x
Pěkná akční skákačka pro milovníky hezky graficky vyvedených plošinovek. V roli udatného hrdiny, který je vyzbrojen ostrým mečem, se vydáte na strastiplnou cestu plnou dobrodružtsví.
To-Suta
Akční hry - 12x
Zajímavá online hra zdarma, v které ovládáte cosi, co vypadá jako útočný topinkovač ;-). Cílem se sestřelit letící míčky a na konci úrovní zdolat šéfa. Hra se ovládá šipkama, střílí se mezerníkem, SHIFTem aktivujete bonus bombu.