Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 404x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Bomb Jack
Akční hry - 23x
Tahle hra by si zasloužila jedničku za povedený nápad a velikou návykovost. Vyhněte se všem protivníkům v levelu, posbírejte všechny bomby a postoupíte do levelu dalšího. Jen nezapomeňte že to vždy nebude tak snadné jako ze začátku.
Undo the End
Akční hry - 24x
V této super hře se objevíte ve zbořeném městě, kde se musíte dostat na konec úrovně. Pokuste se o co nejlepší výsledek v této hře. Pokud nemůžete překonat nějakou překážku, tak se musíte dostat do minulosti.
Sonny
Akční hry - 4x
Ještě před startem akce ve hře Sonny si vytvoříte profil a vyberete jednu z nabízených bojových tříd. Vybírejte rozumně, aby výsledné výhody byly ideální. Po volbě už se ukáže video s příběhem a můžete odstartovat akci. Jedná se o boj s velkou dávkou taktiky, protože musíte vhodně rozvážit, jaké akce budete dělat.
TankBlitz Zero
Akční hry - 27x
Vyjeďte s tankem na bitevní pole a pokuste se tam přežít. Dejte se do toho a postřílejte veškeré nepřátele, které v této hře potkáte. Vylepšujte si stále svůj tank, abyste dokázali veškeré vojsko porazit.
Stickman Madness 2
Akční hry - 24x
V této opravdu akční a docela i brutální 3D hře hrajete za hrdinu, který se ocitne v neznámém prostředí a všichni kolem něj se ho chtějí z neznámého důvodu zbavit. Dokážete se ubránit útokům a zachránit si tak svůj holý život? Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Paldorian Defense
Akční hry - 22x
Hlídejte si své teritorium. Pokuste se zabít veškeré nepřátelské jednotky, které se k vám budou chtít dostat. Použíjte váš luk k tomu, abyste tyto troly, dinosaury zabili. Myší namiřte a určete sílu odpalu.
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 428x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
John Citizen
Akční hry - 10x
Mimozemská civilizace se zaměřila na planetu Zemi a mimozemšťané se v přestrojení vydávají mezi obyčejné pozemšťany. Jejich cíl je naprosto jasný: zničit planetu a všechno živé na ní. Největší zabiják je vyslán na Zemi, aby úkol splnil. Je mu dáno jméno John Citizen a ujmete se jeho osudů právě nyní.
City Siege 3: Fubar Level Pack
Akční hry - 20x
City Siege 3 je zpět s pěknou dávkou 30 nových úrovní. A co vás čeká? Další vojenské jednotky a upravé nové vlastnosti a vylepšení. A nyní se již pusťte do hry a ukažte protivníkům, že nejste žádná ořezávátka.
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 10x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
The Endless Zombie Rampage 2
Akční hry - 16x
První díl hry byl poměrně úspěšný, a proto na sebe jeho pokračování nemohlo nechat dlouho čekat. Opět se setkáte s nekonečným množstvím nebezpečných zombie, které se snaží sníst, co jim přijde na dosah. Za každého zlikvidovaného nemrtvého obdržíte určitý počet bodů, za které si později nakoupíte vylepšení.
Beach Landing - vylodění v Normandii
Akční hry - 18x
Zahrajte si na obránce pobřeží a pokuste se odrazit vlny útočících nepřátelských jednotek. Hra se jednoduše ovládá myší, mezerníkem se přepínáte mezi zbraněmi, klávesou "A" můžete povolat letectvo.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 20x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Ant City
Akční hry - 14x
Ant City rozhodně není komplikovanou hrou. Dostanete totiž do ruky obrovskou lupu a ocitnete se nad městem. Za pomoci slunečních paprsků se pokusíte zlikvidovat celé město. Musíte kliknout myší a podržet levé tlačítko, aby se aktivovalo pálení. Po městě pobíhá celá řada různých lidí, nebo jezdí vozidla. Vše můžete spálit.