Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 1815x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Fear Unlimited 2
Akční hry - 4x
Máte rádi krvavé hry? Tak to se Vám bude tato hra jistě zamlouvat. Vašim úkolem je zlikvidovat všechny nepřátele, kteří se na Vás hrnou ze všech stran. Dokážete je všechny zabít dříve, než oni zabijí Vás? Pusťte se do toho a ukažte, co ve Vás je.
Jarbot
Akční hry - 33x
10 000 let před mimozemskou civilizací, byly zničení těmi samými stroji, které vymysleli. Po zkoumání specifické DNA, je na čase vše přestavĚt. Snažte se uchránit vyrůstající mimozemšťany.
Madness Retaliation
Akční hry - 45x
Na začátku hry se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat do akce. Madness Retaliation je bojová hra, kde dostanete možnost likvidovat nepřátele za pomoci různých zbraní. Postupem času se docela slušně navyšuje obtížnost, takže si musíte dávat stále větší pozor, aby se nestalo, že vás nepřítel zaskočí.
Kingdom Bow
Akční hry - 7x
Zbavte se svých nepřátel. Vyberte si ze tří her, které chcete hrát a poté se pusťte do střílení. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Jako zbraň máte pouze luk. Pomocí myšky si určete směr a délku doletu. Zvládnete to?
Blast the Mooks
Akční hry - 35x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
Luigis revenge interactive
Akční hry - 35x
Jistě si všichni pamatujete na starého dobrého Maria. Pokud ano, jistě budete znát i jeho méně slavného příbuzného, Luigiho. Typická Mariovská předělávka, tentokrát s dá se říci přímo pekelnou obtížností.
Precision Strike
Akční hry - 26x
Pěkná plošinovka, ve které ovládáte vojáka, který hází granáty na krvelačné nepřátelské jednotky. Pro správné hraní dobře miřte a pečlivě si promyslete každý hod granátu.
Elite Forces Defense
Akční hry - 732x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
Miami Zombies
Akční hry - 41x
Famózní akční řežba se zombíky. Pokud máte z nemrtvých mozkolačných monster strach, tak ani hru nehrajte. Pokud si ale chcete zastřílet a užít si akční relax, tak se hned pusťte do hry a chopte se zbraně.
A.R.C.S.
Akční hry - 1400x
Dostali jste se na jinou planetu, kde musíte ubránit svou základnu před přicházejicími nepřáteli. Na výběr máte z několika zbraní. Tak se do toho dejte a pokuste se veškeré přicházející nepřátele zneškodnit.
Chicken House 2
Akční hry - 3348x
Vaším úkolem je zabít veškeré kuřátka v této hře. Snažte se udělat vše co bude ve vaších silách. Timto kladívkem zlomte dřevo na kterých tito ptáčci leží. Tak se do toho dejte.
Rise of the Marshals
Akční hry - 31x
Neskutečně skvělá hra s RPG prvky. Tato super hra má skvělou hratelnost a také příběh. Tak se do toho dejte a pobijte všechny nepřátelské jednotky, které se v této hře stále objevují. Nenechte se zabít.
Zombie Invaders 2
Akční hry - 29x
V této hře hrajete za ničitele zombíků a Vašim jediným, avšak poněkud složitým úkolem je zničit všechny zombíky, kteří se na Vás ženou. Zombíci si vybírají různé cesty, takže to bude chtít dobrou mušku. Dokážete dojít do dalších kol?
Boxhead 2 Play - jen vyvolení přežijí
Akční hry - 48x
Představte si, že jste vyvolený igráček, na kterého útočí banda zlých nemrtvých igráčků. Nemáte na vybranou. Musíte je všechny sejmout, včetně bossů, kteří na vás budou útočit. V bludišti je hodně zásob střeliva a výbušných barelů. Na výběr máte postupně několik zbraní, nicméně brzy zjistíte, že sprška granátů je nejúčinnější. Hra se ovládá šipkama, mezerníkem (střílení). Zbraň volíte číslem 1-9
hra v Unity3D
Sniper Hero: Operation Kargil
Akční hry - 34x
Vžijte se do role elitního snipera, před kterým stojí těžká mise. Musíte zlikvidovat všechny živé cíle a přežít útoky nepřátel. Zaujměte postoj, seřiďte mířidla a chladně střílejte po nepřátelských vojácích.