Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 2680x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Rogue Cupid
Akční hry - 37x
Vžijte se do role kriminálníka, který dostal chuť na věci, které mu nepatří. Ano, je to zlotřilý lapka a k tomu vrah. Zkrátka ideální postava do akční odstřelovací hry pro všechny chlapské hráče.
hra v Unity3D
Abysus Arena
Akční hry - 43x
Dokonalá akční řežba, ve které budou proti vám stát krvežízniví vetřelci. Myslíte si, že jste dostatečně schopní na to, abyste Zemi ubránili před útoky těchto vesmírných monster? Dejte se do boje a skvěle se bavte.
GunBlood
Akční hry - 20x
Na Divokém Západě se děly zajímavé věci. Každý jistě zná, že poměrně často probíhaly souboje mezi pistolníky na život a na smrt, kdy vyhrával ten nejobratnější a nejrychlejší. Ve hře GunBlood máte jedinečnou možnost zvolit si jednoho z nabízených střelců, kterého provádíte přes jednotlivé krvavé souboje.
GTA - brutalita ve městě
Akční hry - 52x
Známá a dnes již legendární hra GTA tentokrát v jednoduché flashové podobě. Vaším cílem je poslat na onen svět co nejvíce nebohých chodců. Podaří se vám během minuty zprovodit ze světa všechny chodce? GTA je velmi černohumorná hra :)
Chibi Knight
Akční hry - 2681x
Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.
Smo Arena Fighter
Akční hry - 17x
V této skvělé hře si můžete vybrat jestli chcete bojovat proti mnoha nepřátelům nebo se pokusit co nejdéle přežít. Vyberte si z mnoha stylů boje a snažte se vydržet co nejdéle. Za každý odehraný zápas získáte určitý počet peněz, díky kterým si budete moct vylepšovat své zbraně.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Thing thing 2
Akční hry - 33x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Star Rebellion
Akční hry - 22x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Nuclear Gun
Akční hry - 27x
Vaším úkolem je sestřelit všechny nepřátele, kteří po vás jdou ze všech stran. Braňte se jak nejvíce umíte. Tak se do toho dejte a nakupujte si nové věže, které tyto nepřátele zničí. Ukažte co ve vás je!
Shuriken
Akční hry - 49x
Vaši vesnici napadli nemilosrdní ninjové. Postavte se jim na odpor a zachraňte tak všechny vesničany. V dalších úrovních se dostanete i mimo vesnici. Hra Shuriken se ovládá myší. Pečlivě miřte a sbírejte bonusy.
Strike Force Heroes 2
Akční hry - 757x
Pěkná střílečka, ve které si můžete vytvořit vlastního vojáka s velkým výběrem zbraní, brnění a upgradů. Poté se vydejte do boje a předvěďte nejlepší ze svých kousků.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 31x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Experimental Shooter 2
Akční hry - 21x
Druhé pokračování Experimental Shooter je poměrně zajímavé. Vezmete si na starost stroj, s jehož pomocí můžete likvidovat nepřátelské bublinky. Jakmile některou bublinku sestřelíte, může jí ještě oživit některá z jejich kolegyň. Nedopusťte, aby se k sobě přibližovaly. Miřte důkladně a nenechte se trefit.
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 32x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.