Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 3547x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Gunshot Cowboy
Akční hry - 39x
Doběhnete v pořádku až do cíle. Cestu vám budou křížit různí nepřátele, kteří vás chtějí zabít. Tak se do toho dejte a dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Hra má opravdu zábavné úrovně a je jich hodně.
Knight Age
Akční hry - 32x
Ve středověku hráli prim různí rytíři, kteří bojovali ve jménu krále. Tito rytíři se často účastnili různých bitev a aby se na ně připravili, trénovali v soubojích. Tyto souboje se odehrávaly pravidelně a účastnili se jich jen ti nejlepší, kteří bojovali o přízeň princezny. Staňte se jedním z rytířů a bojujte s ostatními.
Ninja Rinseout
Akční hry - 14x
Zajímavá atmosférická hra, ve které se převtělíte do samotného bojovníka Ninja. Využívej stínů a své obratnosti k poražení mnohem početnějšího nepřítele. Pouze profesionální Ninja dokáže bojovat se vší ctí za svou věc.
Thing Thing Arena 3
Akční hry - 23x
V této skvělé, avšak trošku brutální střílečce budete muset projít přes mnoho nepřátel, kteří se na Vás poženou a budou Vás chtít zabít. Ze začátku máte pouze jednu zbraň. Časem Vám zbraně určitě přibudou. Neváhejte a pusťte se do hry.
Werewolf Vampire War
Akční hry - 220x
Vlkodlaci a upíří se vydali na společný závod, ale vztah mezi nimi je opravdu mizerný. Se zvýšujícím se počtem lidí se stávali menšími a menšími. Nakonec válka o teritorium ustane.
Jackie Chan - Rely on Relics
Akční hry - 29x
Valmont unesl Jackieho neteř Jade. Chce, aby mu Jackie vydal tajemné talismany. To se bohužel Valmont přepočítal, protože má co do činění s mistrem bojových umění. Vaším úkolem v této super hře je porazit všechny ninji a nakonec osvobodit neteř Jade. Hra se ovládá šipkama, kop "X", úder pěstí "Z", mezerníkem sbíráte předměty.
Mad Karate Man
Akční hry - 21x
Karate patří k bojovým umění, kde by se každý z karatistů měl umět ubránit před napadením, ale neměl by zároveň zbytečně vyhledávat konflikty a snažit se někomu ublížit. Jeden šílený karatista ovšem tohle pravidlo nerespektuje a vydává se mlátit každého, koho jen na ulici potká. Vžijte se do jeho role.
Pedestrian Killer
Akční hry - 12x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Radio Zed
Akční hry - 34x
Jako jeden z posledních přeživších apokalypsy nemrtvých jste se opevnili na nejvyšší budově a netrpělivě čekáte na útok zombie. Odrážejte útoky nepřátel a snažte se přežít. Nezapomeňte vylepšovat zbraně.
Arcane
Akční hry - 1903x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Flash Gunner
Akční hry - 25x
Akční hra, ve které budete ovládat dělo a ničít s ním nepřátelské tanky. Ovládání je snadné - myší zaměřujete a levým tlačítkem střílíte. Náboje se dobíjejí automaticky.
Courier combat
Akční hry - 1056x
Výborná bojovka, ve které už na vás čeká spousta krvelačných soupeřů - v každém levelu jeden. Záleží jenom na vás a na vašich bojových schopnostech, jak si se všemi poradíte. Bitvy budou kruté ale ne nemožné.
Kings Island 2
Akční hry - 29x
Poměrně oblíbená hra s názvem Kings Island se dočkala i druhého pokračování, které by mělo být ještě lepší, než první díl. Opět se vydáte do boje se svým neohroženým válečníkem, s nímž budete postupem času masakrovat desítky nepřátel. Cestou narazíte na různé užitečné předměty, jež lze v boji využít.
hra v Unity3D
Crash it Smash it 2
Akční hry - 33x
Oblíbený lehce brutální herní hit je tu s druhým dílem. Přináší nové 3D a samozřejmě řadu nových úrovní. Vaším úkolem bude ničení, totální ničení. A kt omu ještě přibyla možnost kupovat lepší auta, která poskytnou skutečně masivní destrukci.
Sword and Sandals 3
Akční hry - 38x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.