Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 62x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Combat Strike Demo
Akční hry - 25x
3D akční střílečka pro více hráčů online. Ikdyž se jedná o demoverzi, tak si ji můžete užít do sytosti. Nabijte svou útočnou pušku a vrhněte se do boje. Hra trochu připomíná legendární boje v Counter Striku.
Zombie Splatter
Akční hry - 19x
Na váš pečlivě udržovaný trávník si dovolily vstoupit drzé zombies. To je vrchol! Chopte se zbraně a ukažte jim, kdo je tady pánem. Ve hře nechybí upgrady a pěkná dávka zábavy.
Stick Squad
Akční hry - 7x
Vynikající sniperská akce vás čeká v této poněkud brutálnější online hře. Celkem na vás čeká 60 budoucích nebožtíků, které musíte zneškodnit pomocí své přesné mušky. Hra obsahuje 20 prostředí, takže se nudit rozhodně nebudete.
CQC
Akční hry - 27x
Máte tříčlennou jednotku akčních bojovníků, kteří lační po akci. Vyšetřujete, co se vlastně stalo a zjistíte věc ne úplně příjemnou - všude kolem je plno nemrtvých a ti vám půjdou po krku. Nezůstaňte jim nic dlužni.
Plazma Burst 2 VOID
Akční hry - 3x
Super akční střílečka pro všechny kluky. Druhý díl této hry je značně vylepšen a přináší pěknou porci akční řežby. Dostaňte se až k exitu a cestou zničte všechny nepřátelské jednotky. Postupem hry získáte lepší zbraně a pocit ze hry tak bude o dost lepší.
The Serum Aftermath
Akční hry - 33x
Her se zombie tématikou vychází poměrně dost, a proto už se pomalu těžko orientujeme. Jednou z dalších kvalitních her je i The Serum Aftermath. Dostanete možnost likvidovat poměrně velké množství nemrtvých, ale do boje naštěstí nepůjdete sami. Potřebujete zapálit oheň za pomoci benzínu, ale to zombie nechtějí dopustit.
King Of Fighters Wing
Akční hry - 30x
Bojujte proti protivníkovi. Hra je velice podobná hře Tekken. Na začátku máte ukázáno, jaké tlačítko jsou pro bojování určená. Vyberte si hlavně jazyk angličtina, protože hra je primárně navržena pro čínu.
Monster Legions
Akční hry - 51x
Vydejte se do boje se svými legiemi příšer, abyste porazili svého slabého protivníka! Dokážete si získat nadvládu a vyšlete vhodné typy jednotek, aby soupeř neměl sebemenší šanci na úspěch? Hra sice ze začátku vypadá poměrně jednoduše, ale postupem času se obtížnost stupňuje a nepřátelé zesilují odpor.
Conquer Antartica
Akční hry - 4x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Savage Pursuit
Akční hry - 1x
Vžijte se do role malého chlapce, který není jen tak obyčejným klukem. Tento mladík bojuje se zvířecími zrůdami. Sám má schopnost změnit se v mnoho zmutovaných zvířat. Vyhrajete boj proti nepřátelům?
hra v Unity3D
Spore Game
Akční hry - 16x
Pomozte ubránit nově založenou kolonii v této báječné Unity3D hře nejen pro chlapy. Dosáhněte na 22 ocenění, která pomáhají v obraně kolonie. Podaří se vám přežít tak dlouho, jak jen to půjde?
Alien Attack Team
Akční hry - 4x
Pěkná střílečková plošinovka. Spojte se se svým týmem a vyjdete se na dobrodružnou cestu plnou vystřílených nábojnic a padlých nepřátel. Bojujte proti vetřeleckým silám, které napadly Zemi.
SkyPredator
Akční hry - 1x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
hra v Unity3D
Motor Wars
Akční hry - 44x
Naprosto luxusní 3D online hra pro více hráčů po internetu. Skvělou grafiku zajišťuje engine Unity3D (nezapomeňte povolit plugin pro náš web). Braňte svou základnu a snažte se ukrást soupeři vlajku.
Wink the game
Akční hry - 1x
Akční hra, která je spíše pro hardcore hráče. Abyste byli úspěšní, budete muset vypilovat ovládání a nenechat si ujít žádnou maličkost. Můžete se schovávat ve stínu, sbírat různé předměty a další věci.