Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 2234x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
3D Space Hawk
Akční hry - 25x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Driving Demolition
Akční hry - 39x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
The Terraspheres
Akční hry - 33x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 4x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Panda Rampage
Akční hry - 45x
Zabijácká panda, která má velkou chuť na lidské masíčko, se právě dostala na svobodu. Tento fakt zaručuje pěknou dávku legrace a zároveň trochu brutální střílečky. Hra je vyvedena v trochu old school stylu, ovšem hratelnost je naprosto skvělá.
Assured Destructution
Akční hry - 15x
Nechtěl bych se dožít světa, kde jaderná zbraň bude jediným argumentem, přestože mě to značně fascinuje a přitahuje. Uprostřed takové katastrofy se ocitnete i vy v této hře. Obraňte svoje město před náletem raket.
Asgard Story
Akční hry - 42x
Asgard býval mírumilovným krajem, kde byli všichni vítáni. Bohužel se z temných hlubin vynořili orkové, kteří na tuto zemičku zaútočili. V roli malého bojovníčka Edwarda se postavíte přesile protivníků a určitě zvítězíte.
Army SWAT
Akční hry - 21x
Chcete zažít akci speciální jednotky proti teroristům v přístavu? Ikdyž se nejedná o akci jednotky, neboť na bandu teroristů budete úplně sami, tak se skvěle pobavíte. Nepřátelé nejsou zrovna dobří střelci, ale i přesto se občas trefí ;-). Samozřejmě dejte pozor na civilisty. Nikdo nechce zbytečné oběti na životech.
Futurama Bender Scores
Akční hry - 47x
Zahrajte si online hru na téma seriálu Futurama. V roli Bendera bude střílet po všem živém. Hlavně tedy po tom, co střílí po vás. Docela pěkná oddychová střílečka.
Forever Samurai
Akční hry - 23x
Samurajové se ve starém Japonsku těšili opravdu velké úctě. Samurajové patří mezi neohrožené válečníky, kteří se nebojí skoro ničeho. V následující hře se samuraj musí utkat s hrozivým nebezpečím v podobě démona, jehož armáda ohrožuje celou oblast. Výzbroj je poměrně jednoduchá - samurajský meč. Využívat můžete různé speciální pohyby.
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 26x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Battlefield 2
Akční hry - 21x
Supehra Battlefield 2 patří mezi nejlepší akční hry na PC. Tato flashová verze vám představí malou ochutnávku z mapy Strike to Karkhand. Vaším úkolem je střílet po nepřátelích, kteří na vás útočí ze všech stran.
Red Code
Akční hry - 21x
V této hře se dostanete se svou vesmírnou lodí na planetu, která je ovládána zmutovaným hmyzem. Pokuste se tyto nestvůry zahubit a na planetě přežít, dokud vám nepřijedou pomoci ostatní jednotky.
Sheeps of Rage
Akční hry - 16x
Poutavá mlátička, kde ničíte zmutované ovoce čímkoli co chytnete do ruky a i když nic nenajdete, tak nemáte žádný problém. Hrdina se totiž umí docela šikovně ohánět sám. Čekají na vás celkem 3 úrovně..
SkyPredator
Akční hry - 7x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.