Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 1632x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 39x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
Tank Rush
Akční hry - 49x
Jeden hrdinný muž, jeden dobře vyzbrojený tank a jedna jediná umírající naděje na záchranu světa a svého života. Podaří se vám, coby udatnému tankistovi, překonat všechny překážky a porazit nepřátelské jednotky?
FWG Knight
Akční hry - 51x
Zlo se chystá zaútočit na vaše království, což nemůžete jenom tak připustit. Naštěstí patříte k vrstvě rytířů, kteří mají oprávnění mít u sebe zbroj a zbraně. Vydejte se na svém koni vstříc nebezpečí a pokuste se zlikvidovat všechno zlo, které se objeví. Nepřátelské jednotky jsou sice v přesile, ale s tím si jistě poradíte.
Worm Madness
Akční hry - 28x
Zahrajte si na hladového megačerva, který je tak trochu jako Otesánek - sežere vše, na co přijde. Takže na nic nečekejte a vydejte se na opravdové hody, ovšem dávejte pozor na několik stvoření, která vám mohou ublížit.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 40x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Doc Ock Rampage
Akční hry - 23x
Máte rádi spider-mena? Tak tohle je hra pro Vás. Hrajete za známého doktora Ock a ničíte vše co vám stojí v cestě. Samozřejmě díky robotickým chpadlům pro vás není problém ani vylez na nějakou tu budovu..
Injustice: Gods Among Us 2
Akční hry - 58x
Velmi povedená bojová superhra tak trochu ve stylu klasických automatových her jako Street Fighter nebo Mortal Kombat. Zahrajte si za jednoho z hrdinů a ukažte své bojové schopnosti a perfektní postřeh.
Smileys War - řežba ve stylu Worms
Akční hry - 276x
Znáte legendární Worms 3D? Na podobném principu je založena i hra Smileys War. Červíky nahradily smajlíky a z tahové akční strategie se stala pořádná střílečka. Vyzkoušejte!
Balloon Invasion
Akční hry - 18x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
SkyPredator
Akční hry - 6x
Perfektní střílečka, která se odehrává vysoko v mracích. V roli neohroženého pilota stíhačky budete svádět vzdušné souboje s protivníky. Jelikož jste proti přesile sami, budou se vám hodit různé bonusy.
Stealth hunter
Akční hry - 5x
Skvělá hříčka pro ty, kteří mají rádi neviditelnost a skrývání ve tmě. Budete se pohybovat v prostředí temného podzemního komplexu a vašim úkolem bude využívat všech výhod tmy. Dokážete našlapovat tiše?
Rogan the Swordmaster
Akční hry - 2378x
Pěkná mlátička, ve které budete kosit své nepřátele pomocí ostře nabroušeného meče. Superhry s meči a bojovým laděním jsou oblíbené pro svou lehčí brutalitu, ale hlavně pro skvělou hratelnost, což je i případ této hry. Poražte všechny bojovníky.
Stick Squad 3
Akční hry - 57x
Třetí pokračování oblíbené superhry, ve které si zahrajete na obávaného snipera z elitních jednotek. Vaším úkolem bude zneškodnit několik cílů. Musíte dobře mířit, ale také přemýšlet, v který moment vystřelíte.
Bus Hostage
Akční hry - 33x
Pěkná akční online hra, ve které bude vaším úkolem zachránit rukojmí, kterých se zmocnil únosce autobusu. Hra vyžaduje perfektní postřeh a dobrou mušku.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 40x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.