Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Chibi Knight

Hrajete online hru Chibi Knight

Příšery obsadily jedno malé království, kde okamžitě začaly řádit, přičemž zabily množství nevinných obyvatel. Mocní čarodějové se raději ukryli, protože by nejspíš nedokázali zvítězit. Pověst praví, že jednoho dne přijde království zachránit neohrožený mladý válečník, jehož osudů se ujmete právě vy.

ovládání hry Chibi Knight

Směrové šipky pro pohyb, A, S k boji • 6.62 MB • 1812x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Gladiator
Akční hry - 1149x
Luxusní gladiátorská řežba pro milovníky zápasů v aréně. Půjde opravdu o život, protože protivníků je dost a jsou poměrně silní. Sbírejte bonusy, vylepšujte bojovníka, zbraně a doplňky. A teď již vzhůru do boje.
Cooperation Part 3
Akční hry - 24x
Třetí část skvělé střílečky, ve které se nudit určitě nebudete. Samozřejmě zde najdete dvě obrazovky, ve kterých budete moct nepřátele ničit. Zničte je všechny dříve, než oni zničí Vás. Neváhejte a pusťte se do hry.
Medieval Rampage
Akční hry - 758x
Pomstěte svou vesnici tím, že zabijete všechny nepřátele, kteří se na Vás ženou ze všech stran. Budete se muset postavit 25 vlnám, které budete muset porazit. Záleží jen na Vás, jestli to zvládnete nebo ne.
Police Rural Rampage
Akční hry - 33x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Thing thing
Akční hry - 8x
Stylová plošinová střílečka s názvem Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Balloon Invasion
Akční hry - 18x
Nepřítel shromáždil největší flotilu vzducholodí v historii a rozhodl se s tebou jednou provždy skoncovat. Jak se k tomu postavíš? Rozhodně se nevzdávej, po každém vítězství na tebe čekají příjemné upgrady.
Robot Jim
Akční hry - 40x
V této hře se vydáte s bláznivým robotem na planetu, která je obydlena vraždícími nestvůrami. Pokuste se je i přes jejich převahu všechny zabít. Sbírejte bonusy, které se ukrývají v krabicích.
hra v Unity3D
Megabyte Punch
Akční hry - 23x
Dobrodružná bojovka prosycená elektřinou a inteligentními bojovými roboty. Vytvořte si svého bojovníka z nejrůznějších dílů, které mají různé vlastnosti. Dobrým nakombinováním můžete vytvořit opravdu silného hráče, který nebude mít soupeře. Hra je v Unity3D a hraje se skvěle.
Knight Age Christmas
Akční hry - 31x
Středověk byl zajímavým obdobím, kdy se neustále bojovalo. Toho využívá právě hra s názvem Knight Age Christmas, kdy se vydáte do boje se středověkým rytířem, jenž ovšem vystupuje velice netradičně. Musíte se postavit proti velkému množství nepřátel, abyste se probojovali dále. Nejprve si vyberete rychlost a poté i namíříte kopí a zkusíte se trefit do nepřítele.
Occident Warrior
Akční hry - 559x
V této hře hrajete za mladého válečníka a Vašim úkolem je bojovat s nepřáteli. Postupem hry se bude vaše postava vylepšovat. Tím získáte také mnoho zbraní. Na konci levelu na Vás bude čekat boss, se kterým se budete muset vypořádat.
Forest Warrior
Akční hry - 27x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.
Blueshift
Akční hry - 22x
Usedněte do svého letounu jakožto krásná pilotka, která bude mít za úkol zničit co nejvíce nepřátelských jednotek v krutých bojích, které nastali na naši planetě. Využívejte zbraně a štíty na svou obranu.
Blitz Blaster
Akční hry - 37x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Zombie Hole
Akční hry - 20x
Sedíte doma a díváte se na televizní zprávy. Hlasatelku v přímém přenosu napadli a zabili zombie. Kolem vašeho domu se tyto nestvůry začaly shromažďovat. Vyjděte do ulic se svou zbraní a zničte je.
Over The Border
Akční hry - 36x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.