Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ninja Trouble
sponzorované odkazy

Ninja Trouble

Hrajete online hru Ninja Trouble

Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.

ovládání hry Ninja Trouble

Směrové šipky a mezerník • 2.58 MB • 736x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Oh Snow!
Arkády - 8x
Další retro hra je tady! Tentokrát se můžete těšit na poměrně velký počet úrovní, ve kterých si vezmete na starost malou postavičku. Tento tvor hned od počátku musí utíkat před obrovskou sněhovou koulí, která ho hrozí zasypat na věčné časy. Kromě sněhové koule tvoří nebezpečí i tučňáci a pasti. Sbírejte sluníčka pro bonusové body.
Mickey Run 2
Arkády - 6x
Pokud máte rádi klasické skákačky, tak si zahrajte tuto plošinovku s oblíbeným myšákem Mickeym. Proskákejte se až na konec hry přes různé překážky a propasti. Cestou sbírejte nezbytné klíče.
Ozee
Arkády - 4x
Ve hře s názvem Ozee si vezmete na starost osudy malého kluka, který se vydává do velkého světa. Jedná se o poměrně zajímavě zpracovanou arkádu, kde ze začátku dostanete dostatečné množství instrukcí, abyste se v tomto světě zorientovali. Musíte si občas dávat pozor, kudy skáčete a nesmíte se nikde zaseknout.
Crushing Cars
Arkády - 3x
Tak tato superhra prověří vaše řidičské umění a rychlost reakce. Vaším úkolem nebude nic menšího než zničit pokud možno všechny překážky, které se na trati objeví. Příjemná gamesa na takové to odreagování.
GraviCat
Arkády - 4x
Skákačka, která vás zabaví, ale také donutí tak trochu přemýšlet. A v čem spočívá hlavní cíl vašeho snažení? Musíte dostat kočku na předem určené místo, do jakéhosi teleportu. K němu se dostanete skákáním, ovšem snažte se dělat skoků co nejméně.
Angry Animals
Arkády - 738x
Jedním ze skvěle zpracovaných klonů hry Angry Birds je tato super hra Angry Animals. Ta obsahuje celkem 27 levelů, ve kterých musíte pomocí praku vystřelit zvířátko a zasáhnout jím stavbu, ve které se ukrývají vetřelci.
Neon Tower
Arkády - 7x
V Neonové věži překonávejte nekonečné překážky! Otáčejte věží tak, aby míč překonal všechny překážky a získal co nejvyšší skóre. Propadněte se několika úrovněmi, abyste získali dostatečnou hybnost a snadno prorazili překážky. Delší pády tě odmění ještě větším počtem bodů, tak si to nenech ujít! Ale pozor! Červené překážky tvůj míč rozbijí, pokud nebudeš mít dostatek síly na jejich proražení! Zažijte tento nový retro hit a dostaňte se co nejdále!
hra v Unity3D
Operacion Rescate
Arkády - 5x
Pěkná 3d hra vytvořená ve stále více oblíbeném systému Unity3D (nezapomeňte stáhnout doplněk a povolit jej na našem webu). V této hře zažijete úžasné dobrodružství a skvěle se odreagujete, bude to však stát i pěkný kus přemýšlení.
Police Monster Truck
Arkády - 7x
Pokuste se přejet přes všechny překážky a dojeďte s policejním teréňákem až k policejní stanici. Cesta ke stanici je samozřejmě dlážděna bonusy a mincemi. Vyzkoušejte také nějaké triky, které vám přidají body či život navíc.
hra v Unity3D
NIGHT SHIFT
Arkády - 552x
Night Shift je poměrně jednoduchá skákačka v Unity. Je ale docela originální. Budete ovládat čtvereček, s kterým budete proskakovat v bludišti. Hra nabízí celkem 25 unikátních úrovní a bezpochyby vás zabaví na dlouhý čas.
Anti Pac Man
Arkády - 3x
Legendárního Pacmana netřeba představovat. V jeho roli jste jistě už mnohokrát hráli. Napadlo vás někdy, jak těžký úkol mají potvůrky, které se Pacmana snaží chytit? Nyní je můžete všechny ovládat a Pacmana ulovit. Dejte pozor na nebezpečné bonusy, jinak to bude Pacman, který si na vás pochutná.
Bird buffet
Arkády - 2x
Skvělá oddechovka, ve které jde o požírání ptáčků. Ze začátku jste malý a tak si troufnete pouze na mini ptačí mláďátka. Postupně ale rostete a sežerete i ty větší. Kam až se v téhle hře probojujete?
Moonstones Madness
Arkády - 1x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
Avalanche - návyková webová hra
Arkády - 3x
Online hra Avalanche! patří mezi prvotřídní neskutečně návykové herní kousky. Ovládáte bílý obdélník, který vypadá trochu jako orbitka. Cílem je proskákat se co nejvýše přes padající objekty. Není moc času na přemýšlení, neboť hladina nebezpečné tekutiny stoupá a stoupá...
One Step Back
Arkády - 10x
Malý panáček se vydává do velkého světa. Nechce, aby ho pronásledovala minulost, takže se musí pohybovat pořádně rychle, protože jeho stín je mu v patách. Snažte se do cíle dostat v co nejrychlejším možném čase, protože jinak se dostanete do pořádných potíží. Některé úrovně jsou triviální, ale jiné jsou náročnější.