Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ninja Trouble
sponzorované odkazy

Ninja Trouble

Hrajete online hru Ninja Trouble

Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.

ovládání hry Ninja Trouble

Směrové šipky a mezerník • 2.58 MB • 1432x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
The Fire Swamp
Arkády - 2x
V této hře musíte pomoct krásné princezně a zdatnému princi v útěku z nebezpečné džungle. Každá postava disponuje jinými vlastnostmi, díky kterých překonáte mnoho nástrah. Záleží jen na Vás, jak daleko dokážete dojít.
Flambos Hot Mess
Arkády - 2x
Zahrajte si hru s roztomilou kočkou, která musí proskákat přes velké množství náročných překážek a u toho ještě posbírat všechny fazolky. Kočka je to zvláštní, protože tak trochu hoří. A tím, že skáče po dřevěných plošinkách, tak se musí pohybovat skutečně rychle.
Ninja +
Arkády - 5x
Hlavním hrdinou této hry je speciálně vycvičený japonský válečník ninja, se kterým se vydáte do poměrně nebezpečných situací. S sebou máte naštěstí lano, s nímž se lze zachytávat na stěnu a dostávat se tak z nepříjemných situací. Jako správný bojovník dokáže ninja bojovat na dálku a vystřelovat šípy.
Pokemon Rescue
Arkády - 3x
Nejznámější z Pokémonů se jmenuje Pikachu a stane se hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o poměrně zajímavou skákačku, kde se snažíte dostat co nejvýše a splnit misi. Cestou narazíte na další Pokémony, ale někteří by mohli našemu malému žlutému hrdinovi ublížit, zatímco jiní dokážou jeho výkon podpořit.
Epic Charlie
Arkády - 1x
Mistr vás naučil mnohému a považuje vás za vyvoleného. Jednoho dne jste se ho rozhodli navštívit a našli jste pouze obrovskou spoušť a mistra uvázaného u kůlu. Vesničané ovšem předpokládají, že jste to udělali a vydají se na pronásledování. Dostanete od nich patnáct dnů na prokázání nevinny, takže se vydejte hledat důkazy.
Snail Bob 5: Love Story
Arkády - 2x
Kdo by si neoblíbil herní dobrodružství hlemýždě Boba. Tentokrát bude opět muset proklestit si cestu ke své lásce. Nebude to vůbec lehké, protože cesta je poseta celou řadou logických hádanek. Podaří se vám vše vyřešit a dostat šnečka až do cíle?
Rolling Fall
Arkády - 3x
Hodně zábavná online hra, která vás zabaví na pěkně dlouhou dobu. Vaším úkolem je ničit zombíky pomocí fyzikálních zákonů. Na výběr máte mnoho objektů, kterými můžete zombíkům poladit kosti :).
Fire Ladybug
Arkády - 2x
Dvě podivné mimozemské berušky se dostaly na planetu, na které zřejmě není žádný život. Jejich vesmírnému plavidlu došlo palivo a tak se jej vydaly hledat. Podaří se vám překonat všechny nástrahy a posbírat dostatečné množství paliva na opuštění této planety? Dobrodružná skákačka jak se patří, doporučujeme.
Barik
Arkády - 3x
Ve hře s názvem Barik si vezmete na starost kočičího pilota, kterému se podařilo havarovat a potřebuje pomoc. Ze začátku se nejedná o žádné složité problémy, ale obtížnost se začne rychle navyšovat. Sbírejte zlaté hvězdičky a snažte se dostat na konec každé z připravených úrovní. Vyzkoušet si jich můžete celkem dostatečný počet.
Ben 10 Toxic Hazard
Arkády - 6x
Doktor Russ právě pracuje na vývoji nové radioaktivní zbraně. Ben 10 je však rázně proti tomu, což nás přivádí k vašemu úkolu. Tím není nic menšího, než zničení zlého doktora Russe.
Angry Birds Rio
Arkády - 6x
Oblíbená online hra ve flash verzi, to jsou Angry Birds Rio. Je tu snad někdo, kdo by Angry Birds neznal? Tato hra má miliony fanoušků. Není se čemu divit. Cíl hry je snadno pochopitelný a samo hraní je velmi chytlavé. Snažte se vystřelit ptáčka tak, abyste vysvobodili své kámoše z klecí.
Color Tunnel
Arkády - 2x
Připravte se na nový barevný zážitek - barevný tunel! Klouzejte barevným tunelem a dostaňte se co nejdále. Ale pozor! V cestě ti stojí různé překážky, tak se jich snaž při cestě tunelem co nejvíce vyhnout. A nebojte se, pokud narazíte do překážky. Vždy se můžete jednou oživit. Vyzkoušejte tedy své reflexy v tomto barevném tunelu!
Om Nom Run
Arkády - 9x
Proběhněte spolu s Om Nomem jeho slavné dobrodružství, nyní konečně v pohlcujícím a plně responzivním HTML5. Snažte se doběhnout co nejdále tím, že se vyhnete nebezpečným překážkám a nepřátelům, posbírejte všechny mince a proměňte Om Noma v nejrychlejšího možného běžce. Využívejte co nejchytřejší power-upy a prozkoumejte krásný svět se všemi jeho nádhernými oblastmi, ale dávejte pozor na nebezpečí, která v nich číhají. Jste připraveni prozkoumat svět Om Nom Run a dosáhnout nejvyššího z highscore?
Mad Bombs 2
Arkády - 3x
Mad Boms jsou zpět s druhým vylepšeným dílem. Vaším nelehkým úkolem je odpálit všechny bomby a s nimi také všechny zombíky. Tato zombie super hra obsahuje 30 náročných úrovní, které vaše logické myšlení pěkně potrápí.
Mole vs. Lava
Arkády - 2x
Malý krteček se ocitnul ve smrtelném nebezpečí. Pod zemí se prohrabal jinam, než kam by si přál a nyní mu vážně hrozí, že ho sežehne vařicí láva, kterou odkryl. Pokuste se s krtkem dostat do bezpečí a skákejte co nejlépe. Využívejte veškerých možností, jak by se krtek mohl dostat do bezpečného území.