Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ninja Trouble
sponzorované odkazy

Ninja Trouble

Hrajete online hru Ninja Trouble

Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.

ovládání hry Ninja Trouble

Směrové šipky a mezerník • 2.58 MB • 269x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
The apprentice
Arkády - 18x
Další roztomilá hříčka, ve které si zahrajete na zmrzlináře. V horkém létě je zmrzlina velice žádaná a tak není divu, že se budete otáčet jako na kolotoči. Vašim úkolem bude míchat zmrzliny podle přání zákazníků.
Pathfinder
Arkády - 13x
Online hra Pathfinder má pro vás zdánlivě jednoduchý úkol - udržte vaše vozidlo na dráze a vyhýbejte se různým nástrahám. Pokud se dostanete mimo dráhu nebo narazíte na mantinely, tak pro vás hra velice brzy skončí. Snažte si pomáhat různými bonusy, které jsou rozesety po trati.
Kick Ass Homer
Arkády - 52x
Příjemný oddychovka, ve které budete odpalovat Homera tak, aby doletěl co nejdále. Samozřejmě je nutností cestou sbírat různé bonusy, které výsledný let o něco prodlouží. Ve hře nechybí obchod, ve kterém si nakoupíte různá vylepšení.
Super Mario Crossover
Arkády - 53x
Kdo by neznal klasické legendární skákačky s Mariem. V superhře Super Mario Crossover ovládáte hbitého Maria a snažíte se proskákat až k cíli. Nechybějí potvůrky a bonusy.
Koala lander
Arkády - 5x
Koala Lander je příjemná hříčka laděná v roztomilé dětské grafice, která jenom umocňuje pohodovou atmosféru dýchající z téhle hry. Ovládáte koalu, jejímž úkolem je posbírat všechny kraby a bezpečně přistát na rampě.
Bomb It 7
Arkády - 25x
Skvělá online hra pro dva hráče Bomb It ve svém již sedmém pokračování. Tato herní série je velmi oblíbená a vůbec se tomu nedivíme. Vychází totiž z mega populárního Bombermana. Vaším úkolem je klást bomby a zničit tak všechny protivníky. Hra obsahuje nové mapy, nové zbraně a samozřejmě novou porci zábavy.
The Simpsons Happy Hour
Arkády - 25x
Vočko pořádá Happy Hour a rozhazuje drinky Simpsons. K jeho hospodě se seběhli všichni ze Springfieldu, aby se zadarmo napojili. V této zábavné minihře hrajete roli rošťáka Barta. Vaším úkolem je sebrat co nejvíce drinků. Vyhýbejte se Nelsonovým nástrahám, které hází ze střechy. Překážející obyvatele a nástrahy můžete přeskočit. Takže hop na skejt a drinky sem ;-).
Koopa Avalanche
Arkády - 35x
Klasická arkádová online hra, ve které budete ovládat malou želvičku. Vaším úkolem je vyhýbat se padajícím bodlinám, sbírat zlaté mince a houby. Hra se ovládá šipkama.
Never Lose Rope
Arkády - 24x
S hlavním hrdinou hry Never Lose Rope se podíváte do zvláštně vypadajícího světa. Postavička se pohybuje a má k dispozici lano, se kterým se dokážete dostat na určité typy povrchů. Cestou potřebujete posbírat hvězdičky, za které následně získáte určitý počet bodů. Na cestě do cíle se nachází celá řada překážek.
The Naked Alien
Arkády - 55x
Mimozemšťan se vydal na průzkumnou výpravu neznámé planety. Pomozte mu při jeho cestě. Budete potkávat podivně vyhlížející stvoření, jež vám mohou pomoci s překonáváním rozmanitých překážek, ale také si na některá dávejte dobrý pozor, protože by mimozemšťanovi mohla škaredě ublížit. V každé úrovni se dostaňte k cílové vlaječce.
Little Loki
Arkády - 290x
Ocitli jste se hluboko pod zemí v samotném pekle. Vyskočíte nahoru na povrch dřív, než vás pohltí láva? Sbírejte lebky, a vyhýbejte se všem příšerám. Za 100 nasbíraných lebek dostanete jeden život navíc.
Faultline
Arkády - 14x
Další z řady chytlavých online her, u kterých zapojíte také mozek. Vaším cílem je dostat panáčka k teleportu, kterým se dostanete do další úrovně. Cestu k teleportu si musíte vytvořit sami.
Carnival Shooter
Arkády - 21x
Zahrajte si na střelce v pouťouvé střelnici. Vaším úkolem je sestřelit pohybující se terče v podobě zvířat. Každých 150 bodů vás katapultuje do další úrovně.
Political Duel
Arkády - 208x
Superhra Political Duel vám představí čtyři mocné muže planety v trochu jiném světle (ikdyž ne zas tolik)). Bin Ladin, George Bush, Kim Jong Il a Saddam Hussain totiž mezi svedou souboj o pána Země. Na výběr máte několik módů a prostředí hry. Při hraní můžete využít i speciální údery.
Robot Phone Home
Arkády - 41x
Již podle názvu této hry je patrné, že hlavním hrdinou bude ztracený robot, který se snaží dostat domů. Aby ho někdo mohl dopravit domů, musí se dostat k satelitu a zavolat si pro pomoc. Skákejte se ztraceným robotem a vyhýbejte se jakémukoliv nebezpečí. Snažte se dopravit ho na místo určení, aby mohl odletět.