Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Ninja Trouble
sponzorované odkazy

Ninja Trouble

Hrajete online hru Ninja Trouble

Ninja byl zákeřně otráven a musí se vydat pro léky. Na cestě najdete různé pilulky, které ninjovi přidají trochu životů, takže musíte postupovat rychle, ale zároveň obezřetně, protože můžete narazit na různé nepřátele. Pokaždé se potřebujete dostat do dveří, aby bylo možno pokračovat do další obrazovky.

ovládání hry Ninja Trouble

Směrové šipky a mezerník • 2.58 MB • 720x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Arkády"
Ragdoll Flash 2
Arkády - 5x
Ve druhém pokračování hry s názvem Ragdoll Flash se ocitnete tváří v tvář nepřátelům, kteří by vás chtěli zlikvidovat. Proti nim ovšem máte nabitou zbraň, s níž umíte celkem slušně zacházet. Procházejte jednotlivé úrovně a snažte se najít místo, kudy by se dalo projít do další fáze hry. Musíte občas i přemýšlet, jak dál.
Twin Cat Warrior
Arkády - 9x
Pěkná bludišťová skákačka s koťaty. Hra je vhodná pro dva hráče. První hráč hraje klávesami W,A,S,D a druhý šipkama. Sbírejte krystaly a dostaňte se rychle do terminálu.
hra v Unity3D
Angry Gran Run: Christmas Village
Arkády - 97x
Zajímavá skákačka, kterou můžete znát i jako hru z mobilu. Nazlobená babička bude tentokrát sbírat mince ve vesnici, ve které právě probíhají Vánoce. Podaří se vám sebrat všechny mince a dojít až do konce?
Stitch Speed Chase
Arkády - 4x
Na jednom rajském ostrově se rozutekly nejrůznější genetické experimenty. Vaším úkolem je je všechny pochytat. Nebude to vůbec lehké. Sice máte rychlé auto a přesné chytací zařízení, ale v patách máte zlého kapitána Gantua. Pochytejte nestvůrky a zároveň utečte Gantuovi. Cestou se vyhýbejte překážkám a sbírejte bonusy (hlavně palivo).
Moonstones Madness
Arkády - 1x
Staňte se šampionem Pupununu v této pěkné online hře. V čem spočívá cíl hry? Osedlejte svého kance a snažte se posbírat všechny kameny. V každé úrovni musíte sesbírat určitý počet kamenů (max. 100). Pečlivě se také vyhýbejte překážkám.
Vex 2
Arkády - 11x
Zajímavá arkáda Vex se dočkala i druhého pokračování. Opět se ujímáte hlavního hrdiny, který dokáže zajímavé kousky. Nacházíte se v poměrně nepřátelském prostředí, protože všude v okolí najdete nebezpečné pasti a překážky, s nimiž si budete muset na svojí cestě poradit. Cestou narazíte na užitečné checkpointy, k nimž se vrátíte v případě špatné akce.
Umbross
Arkády - 80x
Online hra Umbross patří mezi povedené skákačky. V bludišti ovládáte malou Umbritu, vyhýbáte se nebezpečí a sbíráte bonusy. Hra se ovládá šipkama.
Zumball
Arkády - 5x
Jeden z nejkvalitnějších zuma klonů vůbec. to je podařená hra Zumball. vyberte si jeden z mnoha módu a hurá do akce. Hra se vám rozhdoěn bude líbit
Hobo 5 Space Brawls
Arkády - 4x
Série s hrdinou Hobem již v pátém pokračování. Vetřelci si dovolili být poněkud drzí na našeho hrdinu, takže nadešel čas, aby si to s nimi vyřídil hezky ručně. Nakopejte vetřelcům zadky a najděte cestu zpět na Zem :).
Vex
Arkády - 2x
Další zajímavá arkáda nese jednoduchý název: Vex. Dostanete na starost obyčejnou postavičku, která dokáže neobyčejné věci. Vyhýbejte se nastraženým pastem a snažte se dostat na místa označená vlaječkou, kde můžete při jakékoliv nehodě začít znovu a nemusíte začínat úplně na samém začátku. Snažte se o rychlé plnění úkolů.
Ninja +
Arkády - 5x
Hlavním hrdinou této hry je speciálně vycvičený japonský válečník ninja, se kterým se vydáte do poměrně nebezpečných situací. S sebou máte naštěstí lano, s nímž se lze zachytávat na stěnu a dostávat se tak z nepříjemných situací. Jako správný bojovník dokáže ninja bojovat na dálku a vystřelovat šípy.
Super Mario Remix 3
Arkády - 3x
Zahrajte si buď jako Mario, Luigi nebo Toad v této skvělé plošinovce ve stylu Super Mario her. Sbírejte penízky, překonávejte překážky a ničte potvůrky, které vám stojí v cestě.
Passage of Time
Arkády - 2x
Postupujte s jednou postavičkou v jejím zvláštním světě a objevujte taje stárnutí. Při pohybu ve světě kostek lego si musíte pořádně pospíšit a cestou sbírat všechny dostupné bonusy. Nesmíte se nikde na příliš dlouhou dobu zaseknout, protože jinak byste museli začínat zase hezky od úplné nuly, což jistě není dobré.
Aventura Magica
Arkády - 757x
Hezká skákačka pro děti. Ovládáte malého kouzelníčka, který prochází bludištěm a snaží se najít všechny předměty a bonusové objekty. Hra se ovládá šipkama (pohyb) a mezerníkem (skok).
Gizmo Igloo Rush
Arkády - 9x
Gizmo je zpět s brusu novou online hrou, která potěší zejména milovníky her s motorkami a překonávání překážek. Děj se tentokrát odehrává na severním pólu, kde budete překonávat různé překážky a snažit se dojet rychle do cíle.