Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Escape 1 - The car
sponzorované odkazy

Escape 1 - The car

Hrajete online hru Escape 1 - The car

Hra s oblíbeným motivem, kdy je nutné hledat předměty a cesty, jak se dostat ven. Tentokrát je vaším úkolem dostat se ven z auta. Není to tak snadné, jak by se mohlo zdát...

ovládání hry Escape 1 - The car

myší, viz instrukce ve hře • 0.28 MB • 1144x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Signum Project
Logické hry - 228x
Další logická pecka se sice jednoduchou grafikou, ale to není vůbec na škodu, spíše naopak. Spojujte tečky a snažte se je všechyn rozsvítit. A kolik na vás tvůrci přichystali úrovní? Těšte se na celkem 31 záludných levelů.
Jolls
Logické hry - 43x
Naprosto perfektní logická super hra, která pěkně potrápí váš mozek. Budete rozmisťovat barevné kuličky. A to tak, aby se poté dotkly o něco menších kuliček, které jsou již umístěny na hrací ploše.
Paintworld 2: Monsters
Logické hry - 52x
Na začátku druhého pokračování hry Paintworld budete svědky krátkého videa, z něhož poznáte, o co vlastně jde. Následně se dostanete do první mise. V každé z misí potřebujete dát dohromady všechny barevné příšerky, které se nacházejí na hrací ploše. Autoři si pro hráče připravili celkem slušný počet úrovní.
Help the knight
Logické hry - 30x
V této hře si připomenete jak šachy tak staré rytířské doby. Máte totiž pomoci statečnému rytíři zdolat vzdálenost mezi prvním a druhým hradem - není to ale tak jednoduché. Jeho kůň totiž skáče pouze do šachového L.
Rollin Tot
Logické hry - 49x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Potion Panic
Logické hry - 28x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Mouse Chain
Logické hry - 54x
Mouse Chain je postřehová super hra, která stylem připomíná oblíbenou cool hru Zuma. Cílem je ochránit zásoby jídla před invazí hladových myší. Za žádných okolností nedopusťte, aby se myši dostali až k vašemu sýru.
Awesome Builder
Logické hry - 24x
Zahrajte si na opravdu výjimečného stavitele, který se snaží vytvořit největší budovu na světě. Dostáváte pod ruku různé součástky, z nichž se dají vytvořit celkem zajímavé objekty, stačí je jen vhodně na sebe naskládat, aby se stavba nesesunula do nicoty. Po stranách máte ukázáno, kolik metrů už se podařilo udělat a jak na tom byli ostatní.
Tron 2.0
Logické hry - 46x
Tron je velmi kvalitní scifi film z 80. let. A toto je velmi kvalitní online hra ze současnosti ;). Vytvářejte linku, kterou zaberete prostor a odříznete tak cestu soupeři. Ve hře na vás čeká single hra o 6 úrovních a nebo hra s druhým hráčem.
Monkey Go Happy Marathon 2
Logické hry - 31x
Monkey Go Happy je tu s dalším dílem herní legendy, tentokrát jde o druhý díl serie Marathon. Opět vás čeká 30 záludných úrovní, ve kterých musíte pořešit důmyslné logické hříčky, které prověří vaše schopnosti. Zahrajte si i první díl.
Click the Bolt
Logické hry - 48x
Sympaticky vypadající mimozemská bytost ztroskotala a potřebuje pomoc! Musíte ji provést přes celou řadu úrovní, v nichž se pokusíte posbírat veškeré sladkosti a dostat se dále. Cestu většinou zahrazují různé překážky, které se ovšem ve většině případů dají odstranit. Stačí dobře logicky uvažovat a jistě dovedete mimozemšťana do bezpečí.
Feed the Panda
Logické hry - 13x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
The X Spot
Logické hry - 50x
Tato hra představuje docela zajímavý logický oříšek. Máte-li rádi řešení různých zapeklitých miniher, tak si tuto pecku zahrajte. V každé úrovni vás čeká jen jeden úkol - najít písmeno X, ale snadné to nebude,
Assembots
Logické hry - 41x
Zajímavá online hra na přemýšlení, ve které hraje hlavní roli robot a kostičková grafika. Vaším úkolem bude dostat robůtka ke dveřím, které vás dostanou do další úrovně. Zapojte myšlení na plné obrátky.
Monkey Mine
Logické hry - 35x
Hledání min je hra integrovaná přímo do systému Windows a dosahuje poměrně velké popularity. Díky tomu se Hledání min dočkalo řady přepracování a jedním z nich je i Monkey Mine. Potřebujete se dostat ze svízelné situace, kdy se všude nachází neskutečné množství nastražených výbušnin, na něž nesmíte kliknout.