Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Escape 1 - The car
sponzorované odkazy

Escape 1 - The car

Hrajete online hru Escape 1 - The car

Hra s oblíbeným motivem, kdy je nutné hledat předměty a cesty, jak se dostat ven. Tentokrát je vaším úkolem dostat se ven z auta. Není to tak snadné, jak by se mohlo zdát...

ovládání hry Escape 1 - The car

myší, viz instrukce ve hře • 0.28 MB • 519x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Perfect Balance 3: Last Trials
Logické hry - 14x
Třetí díl oblíbené serie logických her Perfect Balance, tentokrát rozšířený o neuvěřitelných 40 nových levelů. Vaším zadáním je vyvážit všechny objekty tak, aby se nezřítily. Je to prima hra na postřeh a rovnováhu. Nezapomeňte si zahrát i předchozí díly této super herní kolekce.
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 15x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
Home Sheep Home 2
Logické hry - 38x
Ovce jsou zpět ve městě, a snimi je tu druhý díl povedené logické super hry. Využijte týmovou spolupráci tří oveček a proveďte je skrz nebezpečí, která skýtají londýnské ulice.
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 28x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Save Astronauts
Logické hry - 24x
Zachraňte tyto astronauty před mimozemšťany, kteří je chtějí vzít na svou stranu. Pokládejte na ně různé objekty, abyste zabránili paprsku, aby se dostal až k těmto astronautům.
Cargo Bridge
Logické hry - 11x
Skvěle hratelné online hra na přemýšlení. Vaším úkolem je postavit most tak, aby vaši dělníci mohli sebrat věci na druhé straně. Myslíte, že máte na to, stát se vedoucím hráčem v tabulce nejlepších?
Super Cut It
Logické hry - 36x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Cannon dog
Logické hry - 339x
Cannon Dog je další z řady populárních odpalovacích online her. Svého psího miláčka naládujete do kanónu a promyšleně ho vypálíte tak, aby posbíral co nejvíce bonusů a bez újmy na zdraví přistál na žíňence. Odhadnout správný úhel a sílu odpalu není jen tak...
Bubble Shooter Exclusive
Logické hry - 29x
A je tu další ze zřejmě nejoblíbenějších online her - Bubble Shooter. Tentokrát s přídomkem Exclusive. Smysl a cíl hry se však nemění - vystřelujte barevné kuličky a snažte se tvořit trojice stejných kuliček. Hra navíc obsahuje pár bonusů.
Dungeon Stone
Logické hry - 177x
Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.
SeppuKuties
Logické hry - 13x
V této hře povede zvířátka k jejich potravě. Pro otevření překážek sbírejte klíče a pro postup do dalšího kola musíte získat vždy zlatý ořech. Vaše cesta se neobejde bez ztráty na životech. Kolik zvířátek dovedete do konce?
Bomb Face Match
Logické hry - 28x
Bomb Face je velmi zábavná a chytlavá logická online hra vhodná hlavně pro děti. Cílem hry je vyčistit hrací pole klikáním na kameny. Spojujte kameny stejné barvy a postupně odstraňte úplně všechny.
Carrot Hunt
Logické hry - 19x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Apple Harvest 2
Logické hry - 43x
Druhý díl pěkné gamesky, která potrápí vaše mozkové závity. Zadání hry je zdánlivě jednoduché - dopravte předměty (v tomto případě jablka) do patřičných krabic. První úrovně jsou snadné, ale poté se to rozjede.
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 18x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.