Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 4106x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 50x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Truck Loader 4
Logické hry - 44x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Crystal clear
Logické hry - 103x
Další z logických klasik, ve kterých půjde o spojování stejných barev dohromady. Nebude to ale tak jednoduché, při každém tahu vám totiž další čtverečky přibudou. Jak to vyřešíte? Nezaplňte celou herní plochu.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 4132x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
3d Tetris
Logické hry - 28x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Freezyy Mammothh
Logické hry - 46x
Venku je opravdu chladno a všichni ti mamuti se chtějí dostat do svých iglů, kde je přeci jenom o kousek tepleji. V tom jim pomůžete vy v této velmi pěkně zpracované logické online hře,
Monkey Go Happy Christmas
Logické hry - 58x
Monkey Go Happy jsou tu ve své speciální vánoční edici. Vaším úkolem bude najít celkem 12 ukrytých předmětů. Postupně klikejte a hledejte schované klíče a jiné předměty, které vám pomohou v další cestě.
Shadow Tag
Logické hry - 41x
Shadow Tag vypadá jako poměrně strašidelná hra. Na začátku se ocitnete před domem a všude kolem je tma, takže si svítíte baterkou. Kousek od vašeho stanoviště se nachází auto, které je ovšem zamčené, takže bude nutné se po okolí podívat po klíčích. Jakmile je naleznete, ukončí se první úroveň a můžete pokračovat dále.
The smurfs - šmoulové
Logické hry - 20x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Maze-a-Pix
Logické hry - 44x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
Robo Trobo
Logické hry - 37x
Pěkná logická hra s robotem. Vaším úkolem je vyřešit celou řadu hádanek, překonat překážky a opravit motor, který zajišťuje správný chod města. Podaří se vám tuto hru dokončit?
Timebot
Logické hry - 4x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
Square Team
Logické hry - 2004x
Posouvejte v této skvělé online hře kostky tak, aby jste aspoň jednu dostali do cíle. Cesta je plná překážek a nástrah, které musíte nějakým způsobem obejít a zvládnout. Dokážete vyhrát celou hru?
Ragdoll Catapult
Logické hry - 75x
Jak již název Ragdoll Catapult napovídá, vezmete si na starost ovládání katapultu, který vystřeluje po světě hadrové panáčky. Musíte se pokaždé trefovat na předem vyznačenou pozici, aby se dalo splnit cílové penzum procent. Snažte se dokončit veškeré z nabízených úrovní, kterých autoři vytvořili celkem dost.
Continuity
Logické hry - 31x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.