Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 1676x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Professor XYZ
Logické hry - 18x
V této hře se stanete mechanikem, který má za úkol v krátkém časovém úseku složit z daných předmětů důmyslný stroj, který zabrání dvěma lupičům ukrást trezor. Povede se vám to nebo vás okradou?
MasterMind extended
Logické hry - 36x
Pamatujete si na starou hru jménem Logik? Princip hry je zdánlivě jednoduchý - jeden z hráčů si vybere několik barevných kamenů a vy musíte uhádnout barvy i přesné pořadí kamenů. Ve hře MasterMind si můžete hru zkusit virtuálně na počítači. Uhodnete všechny míčky?
Pyramid Solitaire Deluxe
Logické hry - 51x
Pyramid Solitaire Deluxe není klasická solitairová hra, protože v ní musíte vyřazovat jednotlivé karty tím způsobem, že k dáte dohromady dvojici karet, aby jejich výsledná hodnota dala dohromady číslo třináct. Pokud nenajdete volné karty k odstranění, můžete si kliknout na balíček karet, odkud dostanete možnost vybrat si jednu ze tří dodatečných karet.
Headless Joe
Logické hry - 42x
Posunujte stále tohoto robota bez hlavu vpřed. Tento robot chce svou hlavu zpátky. Vaším úkolem je sbírat šrouby a dostat se do cíle co možná nejrychleji, protože musíte také nasbírat co nejvíce bodů.
Building Demolisher
Logické hry - 31x
Máte za úkol v této super hře znićit budovy. Pokud se vám to nepodaří, tak váš dělník bude upálen. V této hře máte omezený počet demoličních koulí, takže si vše nejdříve pořádně rozmyslete, abyste pak nemuseli úroveň opakovat.
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
New Splitter Pals
Logické hry - 38x
Velká žlutá koule slouží jako potrava pro ještě větší žlutý obličej. Jelikož se jedná o logickou hru, musíte vždy správně zauvažovat, jakým způsobem by bylo nejlepší přeříznout dřevěná prkna, aby se splnil cíl mise. Cestou ke splnění cíle se pokuste posbírat veškeré hvězdičky, které se nacházejí na hrací ploše.
Timebot
Logické hry - 3x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
Choppa Poppa
Logické hry - 37x
Tato hra je velice vydařeným příkladem jednoduchého ale přesto zábavného počinu. Budete muset se svojí helikoptérou posbírat všechny balonky v levelu a zároveň se vyhnout různým nástrahám, které na vás číhají.
Tea Mahjong
Logické hry - 36x
Čajový mahjong. Je to možné? Ano! V této hře na klasický mahjong se místo tradičních čínských znaků setkáte s obrázky s čajovou tématikou. Pozadí hry přímo svádí k tomu, uvařit si šálek chutného čaje.
Farm Soccer
Logické hry - 734x
V této povedené superhře budete hrát za malého farmáře, který má rád fotbal, takže čutá celý den. Vaším úkolem bude vsítit gól do branky. Není to snadné - brána je vždy na zapeklité pozici, takže dostat do ní míč bude makačka.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 43x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
Disaster Will Strike 3
Logické hry - 42x
V této oblíbené herní sérii, která vychází v již třetím díle, máte možnost převzít kontrolu nad přírodními živly a spustit něco málo katastrof. A to vše jen kvůli tomu, abyste v 50 levelech zničili všechna vejce.
Gun Zombie Gun
Logické hry - 29x
Máte-li rádi fyzické hry a hry, ve kterých hrají roli nepřátel krvelačné zombie, tak vás tato hra bude bavit. Cílem je trefit všechny zombíky. Budete muset pečlivě mířit, aby se střely odrazily až k cíli.
Build Balance
Logické hry - 50x
Chcete se stát stavitelem? Tak poté hrajte tuto hru a překonejte všechny zkoušky! Vytvořte pyramidu, umístěte různé objekty na sebe a nenechte je hlavně spadnout. Tak se do toho dejte.