Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 2816x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ninja Miner 2
Logické hry - 318x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Zombie Charm
Logické hry - 54x
Propojte v této hře všechny zombíky pomocí těchto karet. Snažte se tyto zombíky v této super hře proměnit v člověky. V pozadí hraje zvláštní hudba. Tak se do toho dejte a snažte se úroveň splnit za co nejlepší Čas.
Splitter Pals
Logické hry - 48x
Oblíbená logická online hra je zpět. V této logické superhře budete potřebovat trochu toho chytráckého fištronu. Vaším úkolem je dostat smajlíka do cíle. Nebude to snadné, první levely jsou na rozehřátí, ale pak to začne být docela obtížné.
Mummy Blaster
Logické hry - 20x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Dolphin Pop
Logické hry - 33x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Impale 3
Logické hry - 54x
Poněkud brutální superhra, ve které bude vaším herním úkolem ničit zombíky. Na výběr máte dostatek zbraní a předmětů, které dokáží nadělat pěknou paseku. Máte na to, abyste zdolali všechny levely?
Color Infection
Logické hry - 15x
V této super hře bude vašim úkolem nakazit žluté kuličky virem, který přenáší kuličky hnědé. Ale dávejte pozor na zelené kuličky, ty se virem nesmí nakazit. Dokážete vymyslet způsob, jak tento úkol splnit?
Red Ball 4 vol. 2
Logické hry - 10x
Další díl z oblíbené herní série Red Ball na sebe nedal dlouho čekat a čtvrtý díl s označením vol. 2 si můžete vychutnat. Opět dostanete na starost červený míček, se kterým potřebujete splnit všechny zadané úkoly. Většinou se jedná o poměrně záludné logické oříšky, nad nimiž je potřeba se chvíli zamyslet.
Death Is Imminent
Logické hry - 46x
Originálně pojatá logická gameska, ve které se budete snažit co nejrychleji dostat k zelenému bodu. Jakmile se tam dostanete, tak tím zničíte nepřátelské čtverečky. Dobře promýšlejte herní postup a zdolejte celou hru.
Land of Mines
Logické hry - 36x
Odpalte veškeré monstra v této hře. Umístěte správně tyto bomby a to tak, aby když bomba vybouchne, tak aby vzala sebou také všechny nepřátele. Na začátku vám hra ukáže, jak to máte provádět.
Snail Bob 7: Fantasy Story
Logické hry - 28x
Šnek Bobek je zpět s dalším dobrodružstvím. Tentokrát se ocitl v jakési fantazijní středověké zemi. Pomozte mu překonat všechny překážky a vyhnout se pastím. Nezapomeňte v každé úrovni hledat bonusové hvězdy.
The Brain Eaters
Logické hry - 35x
Nejenom zombie se živí mozky, ale i podivně vyhlížející příšerky ve hře The Brain Eaters. A ještě ke všemu budete těmto příšerkám v požírání mozků asistovat. K dispozici máte různý počet příšerek, které si dovedou pomáhat. Musíte vždycky logicky zauvažovat, jak by se mohla některá příšerka k lahodnému mozku dostat.
Blow Things Up 2
Logické hry - 27x
V této hře dostanete omezený počet bomb, se kterými je zapotřebí vyhodit pryč z obrazovky monstrum. Všechny tyto monstra nejsou stejná. Některá mají sílu, někteří jsou zase opět lehčí. Tak se do toho dejte.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 41x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Fairway Solitaire
Logické hry - 262x
Fairway Solitaire vypadá jako velice solidně zpracovaná karetní hra. Nejedná se úplně o typický solitaire, ale musíte na sebe umisťovat karty s hodnotou o jedna vyšší, nebo nižší, než je aktuální karta. Tímto způsobem se musíte pokusit odstranit úplně všechny karty, které dostanete na starost. Vypadá to sice jednoduše, ale hra vás jistě přesvědčí o opaku.