Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 471x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Jewels Gear - lahůdková logická superhra
Logické hry - 20x
The Jewels Gear je hra, ve které musíte hracím polem otáčet tak, abyste k sobě dostali všechny symboly. V některých úrovních musíte odstranit všechny symboly, v jiných třeba postupně podle barvy, což je o dost těžší. Výhodou je, že každý level můžete pustit znovu.
Potion Panic
Logické hry - 26x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Murphyho zákony 7
Logické hry - 11x
Pokuste se znepříjemnit co nejvíce mladíkovou dovolenou, na kterou se těšil. Pokuste se mu provést co nejvíce schválnosti, které ho zesměšní a ztrapní před ostatními. Podle jeho rozčílení získáte body.
Sleep the Dog
Logické hry - 33x
Divocí psi zaútočili na lidi! To samozřejmě jako ochránce spravedlnosti nemůžete dopustit, a proto se vydáte na výpravu, kde se pokusíte všechny psy zneškodnit. Samozřejmě, že je nebezpečné, se k takovému rozzuřenému psovi jen přiblížit, a proto musíte vystřelit na psa z větší dálky uspávací injekcí.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 43x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
2048 Fuzzy Monsters
Logické hry - 41x
Určitě znáte oblíbenou mobilní hru 2048. Tento nový klon hru trochu vylepšuje. Cílem je pomocí součtu hracích čtverečků nabrat požadované číslo. Vše má svá pravidla, a proto není hra tak snadná.
Dodge the Squares
Logické hry - 19x
Zajímavá logická či spíše postřehová superhra pro bystré hlavy. Hýbejte kurzorem a vyhýbejte se obrazcům na hracím poli. Ze začátku je to poměrně snadné. S rostoucím kurzorem a rychlostí je to však pěkná makačka. Pokuste se vytvořit nejvyšší skóre.
Professor Fizzwizzle
Logické hry - 25x
Tato hra vás seznámí se slavným profesorem, který vynalez teleportér živé hmoty. Vydejte se s ním na dobrodružné putování z jednoho místa do druhého. Při tom divném cestování mu pomáhejte řešit problémy.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 33x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Murphys Gesetz
Logické hry - 384x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte tatínka v jedné rodině při snídani.
Silversphere
Logické hry - 14x
Silversphere je unikátní hra s malou kuličkou, kterou musíte dostat do speciálního výstupního portu. Musíte ale cestou překonat překážku jako vodu a nepřátelské kuličky. Většinou je jen jeden způsob jak projít level.
Tricky Rick
Logické hry - 46x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Magic Pen 2
Logické hry - 2x
Vašim jediným úkolem je kreslit různé obrazce tak, aby jste dostali kuličku do cíle, který představuje červená vlaječka a tím se dostali do dalšího kola. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Aurum
Logické hry - 28x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Armor Picross 2
Logické hry - 26x
Picross je hodně zajímavá a chytlavá logická hra. Vaším úkolem je na hrací ploše označit místa, na kterých jsou schovány kameny. Čísla po stranách hracího pole vám udávají, kolik je v dané řadě nebo sloupci kamenů. Např. 5 vlevo znamená, že je v řadě 5 kamenů za sebou. Např. 1-1 nahoře znamená, že jsou ve sloupci dva kameny oddělené mezerou. Každopádně doporučuji podívat se na instrukce přímo ve hře.