Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 128x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Click the Bolt
Logické hry - 3x
Sympaticky vypadající mimozemská bytost ztroskotala a potřebuje pomoc! Musíte ji provést přes celou řadu úrovní, v nichž se pokusíte posbírat veškeré sladkosti a dostat se dále. Cestu většinou zahrazují různé překážky, které se ovšem ve většině případů dají odstranit. Stačí dobře logicky uvažovat a jistě dovedete mimozemšťana do bezpečí.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 17x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Mummy Blaster
Logické hry - 3x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Reincarnation: LEET
Logické hry - 3466x
Povedená logická online hra, ve které budete muset hodně klikat a hodně přemýšlet. Budete muset najít jednu velmi zlou postavu a poslat ji tam kam patří; do pekla. Navždy. Pokud máte rádi herní klikačky a důmyslně promyšlené hry, tak vás bude bavit.
Kiss the Darts
Logické hry - 3x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 6x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Candy Shooter 2
Logické hry - 2x
Pokračování populární online hry Candy Shooter. Vaším úkolem je odstranit z hracího pole sladkosti vždy podle stejné barvy. Abyste sladkosti odstranili, tak musíte vytvořit vždy alespoň trojici se stejnou barvou. Zkrátka klasická hra :).
Nodes 2
Logické hry - 2x
Výborná hra, kde si procvičíte nejenom rychlost svého logického uvažování, ale také se i přímo královsky pobavíte. Rozestavte laserové emitory tak, aby svými paprsky pokryly všechny body a aktivovali další level.
hra v Unity3D
Save the Snail
Logické hry - 6x
Velmi pěkná online hra od českých tvůrců. Ve hře Zachraň šneka (Save the snail) budete řešit zapeklité hádanky. Dokážete osvoboti šnečka při jeho cestě v několika těžkých levelech? Další superhra v Unity3D.
Color Infection
Logické hry - 2x
V této super hře bude vašim úkolem nakazit žluté kuličky virem, který přenáší kuličky hnědé. Ale dávejte pozor na zelené kuličky, ty se virem nesmí nakazit. Dokážete vymyslet způsob, jak tento úkol splnit?
Snoozleberg ep2
Logické hry - 5x
A opět se setkáváme s našim náměsíčným hrdinou, panem Snoozlebergem. I tentokrát mu budete muset pomoci projít celou hru bez újmy, přitom když bude ve spánku. Odstraňujte všechny překážky a pomozte mu se nevzbudit.
Connect It
Logické hry - 5x
Jak již název hry Connect It napovídá, potřebujete pokaždé něco spojit. Spojujete složitý mechanismus díky různým udělátkům. Logicky potřebujete umisťovat všechny předměty, které máte k dispozici, aby se dala dokončit úroveň. Ze začátku ještě vše půjde hladce, ale postupně se navyšuje úroveň obtížnosti.
Columns Master
Logické hry - 2086x
Srovnejte krystaly podle barev - najděte vždy alespoň tři krystaly se stejnou barvou. Tato online hra je originální tím, že můžete spojovat krystaly i diagonálně (křižmo).
Prizma Puzzle Challenges
Logické hry - 3x
Snažte se v této superhře propojit veškeré věže energií. Propojte všechny věže, kde jsou hvězdičky, abyste dostali body. Napájejte věž, která je na konci celé jedné úrovně. Hra je opravdu zábavná a je potřeba přemýšlet.
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 4x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...