Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 1078x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Magic Carrot
Logické hry - 6484x
Odstraňujte v této hře veškeré skleněné objekty a pokuste se dostat tuto kouzelnou mrkev a zachraňte se. Dostávejte se tak neustále do dalších nových úrovní v této super hře. Tak se do toho dejte.
Fit It Quick
Logické hry - 50x
Zajímavá logická super hra, která je stvořená přesně pro ty hráče, kteří chtějí dodat svému mozku pořádné cvičení. Hra je trochu ve stylu klasiky Tetris. Snažte se bloky dostat do předem určených pozic. Dokážete získat všechny hvězdy za správné řešení?
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 56x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Plumber 2
Logické hry - 52x
Zahrajte si na instalatéra a poskládejte potrubí tak, aby po spuštění vody nikam nezatekla. Myslíte si, že jste na tolik schopní, abyste zvládli všech 25 náročných úrovní? Pusťte se do toho, je to makačka na bednu.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 22x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Cuboy Quest
Logické hry - 24x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Greemlins: Kamikaze
Logické hry - 41x
Vystřelte greemliny a pokuste se dostat stejné barvy k sobě. Vaším úkolem je vyčistit obrazovku od těchto netvorů. Dostáváte tak body a poté se dostanete do dalších úrovní hry. Dejte se do toho.
Sudoku - populární hra Sudoku online
Logické hry - 60x
Smyslem hry Sudoku je vyplnit mřížku číslicemi tak, aby každá řada, sloupec a boxy 3x3 obsahovali všechna čísla od 1 do 9. V této verzi Sudoku je čas vaším soupeřem, proto přemýšlejte velmi rychle...
Single Noble
Logické hry - 18x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Happy pill
Logické hry - 20x
Vašim úkolem v této hře je vyléčit všechny příšerky, které máte v určitém kole. V každém kole máte prášek, který musíte namířit na příšerky tak, aby jste zasáhly všechny a přitom žádnou nezabili. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 2032x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Flash Chess 3
Logické hry - 49x
Máme tady šachy. Tato super hra představuje skvělou zábavu u které musíte přemýšlet několik tahů do předu. Vždy musíte být o tah před vaším soupeřem. Jedině tak se vyhrává. Tak se pokuste soupeře porazit.
Bathroom
Logické hry - 40x
Všem příznivcům logických her můžeme nabídnout online hru Bathroom. Jste uvězněni v koupelně a vašim úkolem je z ní utéct. K tomu, aby se vám to podařilo, musíte najít spoustu věcí a chytře je využít.
Diamond Islands
Logické hry - 32x
Tato hra vás zavede na ostrov, který je plný diamantů. Vašim úkolem bude všechny diamanty posbírat za pomoci totemu. Totem musíte doválet do místa určení a při tom sbírat i diamanty. Podaří se vám zbohatnout?
Me and My Dinosaur
Logické hry - 43x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.