Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 541x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Zombie Nation Apocalypse
Logické hry - 22x
Velmi dobrá postřehová online hra pro naše nejmenší hráče. Hra obsahuje několik miniher, ve kterých budete luštit záhadné hádanky a plnit úkoly. Jedním z takových úkolů například bude hledat chybějící dílky obrázku.
Planned - spojte čtverečky
Logické hry - 28x
V této velice jednoduché minihře máte za úkol spojit všechny čtverečky do jedné sítě tak, aby byly vzájemně propojeny. Kliknutím se čtverec zvětší, až se postupně přiblíží k nejbližšímu čtverci a spojí se. Každý čtvereček můžete zvětšit jen třikrát a zároveň nemůžete kliknout na ten samý opakovaně. Vypadá to jednoduše, ale věřte, že se váš mozek při této logické hře pěkně zapotí.
Bloons Player Pack 2
Logické hry - 20x
Další zástupce Bloons série. Máte k dispozici pouze omezený počet šipek a spoustu balonků ve vzduchu, které musíte sestřelit. Musíte perfektně vychytat balistiku, abyste jich každou šipkou sundali co nejvíc.
Amigo Pancho 5
Logické hry - 23x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Ballooner: New Adventures
Logické hry - 12x
Odstraňte objekty v této hře, které zabraňují v postupu. Hra obsahuje celkem 24 úrovní a ty musíte pokořit. V této super hře zažijete opravdu hodně zábavy. Snažte se samozřejmě nasbírat nějaké vysoké skóre.
Escape the Shack
Logické hry - 19x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
The Time Trap
Logické hry - 673x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Domino Knight
Logické hry - 20x
Domino Knight je graficky pěkné ztvárnění klasické hry domino. Na hrací pole postupně umisťujete dílky podle hodnoty, kterou mají. Pro zjednodušení jsou na poli zvýrazněny dílky, ke kterým máte přiložit další. Jednotlivé dílky můžete otáčet pomocí mezerníku nebo kolečkem myši.
Scoregamites
Logické hry - 29x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Savages
Logické hry - 16x
V této skvělé hře budete jakožto náčelník jednoho kmene bojovat o území druhého kmene.Budete absolvovat lučišnické souboje s náčelníkem druhého kmene.Zabijte všechny náčelníky ať je všechno území vaše.
Dribble king
Logické hry - 36x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 35x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Cover Orange 2
Logické hry - 25x
Druhé pokračování megaoblíbené super hry Cover Orange. Úkoly v této hře jsou rozdány poměrně jasně - chraňte pomeranč před neduhy špatného počasí. Všechny herní předměty musíte umístit tak, aby byl pomeranč a další ovoce v bezpečí.
Ninja Delivery
Logické hry - 20x
Ninja potřebuje doručit velice důležitou zprávu. Využijte tak vaše schopnosti k překonávání překážek. Udělejte si cestu do cíle. Je to spíše taková klikací hra, protože vše ovládáte na myši. Tak se ukažte v této super hře.
Fjong
Logické hry - 32x
Hlavním hrdinou hry Fjong je podivuhodně vypadající tvor, se kterým si užijete poměrně dost legrace. Potřebujete tvora dostat ke krmení, které se pokaždé nachází někde jinde. Malou příšerku ovládáte myší a musíte určovat, jakým směrem vyskočí. Kromě směru také nastavujete sílu výskoku, aby potvůrka dorazila na správné místo.