Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Monkey GO Happy - Xmas Time!
sponzorované odkazy

Monkey GO Happy - Xmas Time!

Hrajete online hru Monkey GO Happy - Xmas Time!

Neúnavné opičky jsou zpět, tentokrát ve vánočním speciálu. Udělejte všechno proto, aby se opičky rozveselily v této náramně božské logické hry. Znáte všechny Monkey Go Happy hry na našem webu? Zkuste úplně všechny a rozhodněte, který díl je nejlepší. Bude to tento vánoční?

ovládání hry Monkey GO Happy - Xmas Time!

myší, viz instrukce ve hře • 5.85 MB • 3525x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kings Troubles
Logické hry - 36x
Další hra, ve které se setkáte s mohutným kanónem. Z něj co nevidět vyletí dělová koule, která si to namíří zrovna na vašeho krále. Ten je tedy v pěkných nesnázích. Vaším úkolem je nakreslit překážky tak, aby koule krále nezasáhla.
Phit
Logické hry - 26x
Dokážete přesunout veškeré kostičky do žlutých políček, které je pro Vás nachystáno? Prokousávejte se těmito ne zrovna lehkými koly a ukažte všem, jak jste šikovní. Takže neváhejte a pusťte se do hry.
Mahjong Tower
Logické hry - 166x
Všichni jistě znáte výbornou logickou hru z Asie, Mahjongg. V téhle hře jsou ale hrací kameny uspořádány do tvaru věže, a vaším úkolem je odebrat všechny po dvojicích. Samozřejmě ty vespod musíte nejdřív uvolnit.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Quick Brick
Logické hry - 34x
Oddechová logická hra, ve které je vaším úkolem odklikat vždy alespoň tři stejné kosticky z hrací plochy. Můžete si vybrat ze tří variant hry. Výborný je mód "Puzzle", kdy musíte kameny vyklikat tak, aby vám žádný nezbyl.
Rescue a Chicken 2 - zachraňte kuře
Logické hry - 29x
Luxusní logická hra hrající si s fyzikálními zákony. Ve hře je hlavním a jediným cílem zachránit malé kuřátko před jeho zkázou. Otestujte své smysly a schopnosti v této báječné chytlavé superhře. Ideální gameska do kanclu, když není co dělat ;)
DRAWFENDER
Logické hry - 21x
Po čertech mazaná a návyková online hra. V čem spočívá její smysl? Kreslete objekty tak, abyste zablokovali útoky dvou amatérských zabijáků. Cílem je také ochrana slavného světového filantropa. Velmi podařená super hra.
The Hearts
Logické hry - 53x
Jednoduchá minihra, která má jednoduchá pravidla. Stiskněte levé tlačítko myši a postupně spojte barevná srdíčka na hrací ploše. Čím delší zřetězení vytvoříte, tím více dostanete bodů.
Diamond Puzzle Matching
Logické hry - 22x
Zahrajte si klasickou logickou hru s tématem spoj tři stejné krystaly. Cílem je tvořit svislé nebo vodorovné řady ze stejně barevných krystalů. Ideální hra na pracovní dopoledne, případně poobědovou siestu.
Happy Dead Friends
Logické hry - 26x
Vaším úkolem je umístit tyto stvoření vedle sebe a to tak, aby se chytli rukami. Počáteční úrovně jsou celkově jednoduché, ale nenechte se tím zmást, protože poté začne přituhovat. Uvažujte, jaké by bylo nejlepší umístění.
Numbers
Logické hry - 26x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Mummy Blaster
Logické hry - 20x
Rozmístěte bomby na správná místa, aby vše spadlo na tyto mumie a vy se pak dostáli dále v těchto úrovní. V této super hře je téchto mumií opravdu hodně, tak se je hlavně snažte odstranit.
Bongo Balls
Logické hry - 237x
Jednoduchá hra Bongo Balls je postavena na stejném principu jako například logická hra Pinboliada. Střílíte kuličku mezi ostatní tak, aby se sešly vždy 3 kuličky stejné barvy. Úroveň je dokončena, pokud na dráze nejsou žádné další kuličky. Bongo Balls má tři úrovně, které se postupně zrychlují.
Bola
Logické hry - 32x
Bola je logická hra s obvyklým námětem - seskupit vždy tři stejné symboly. Od podobných logických her se však Bola odlišuje tím, že jste omezeni počtem tahů a také časovým limitem. Dostat se do vyšších levelů není zrovna jednoduché...
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 30x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.