Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Omino

Hrajete online hru Omino

Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.

ovládání hry Omino

Směrové šipky, mezerník, C, X • 1.95 MB • 2608x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Cake Swap
Logické hry - 3x
Hodně dobrá hra, která vás nenechá v klidu. Nejen, že se jedná o populární herní žánr bejeweled a spoj tři, ale hra má jako obrazce nejrůznější sladkosti. Takže to bude boj a někomu by se mohly sbíhat sliny :). Hledejte trojice stejných sladkostí a postupně zdolávejte všechny úrovně.
hra v Unity3D
Aztec Empire
Logické hry - 9x
Skvělá logická 3D hra, ve které nasajete atmosféru aztéckého impéria. Budete skládat bloky a snažit se vytvořit vždy alespoň trojici stejně barevných bloků. Postupně odhalíte nejrůznější tajemství, které ukrývá prastará aztécká říše,
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 6x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Railway Valley Missions
Logické hry - 5x
Mimořádně dobrá onlinovka s vlaky. Vaším úkolem je řídit dopravu na kolejích. Budete se starat o to, aby vlaky dojely do správné stanice a hlavně, aby nedošlo k nehodě. Hra vyžaduje opravdu dobré přemýšlení. Čeká na vás 20 fascinujících levelů.
Red Bugs Puzzle
Logické hry - 2x
V této hře se seznámíte s malým broučkem, který sbírá maliny, aby neměl hlad. Jenže v tom mu brání různé překážky a také ostatní brouci. Pomozte mu překonávat překážky a přelstít zlé brouky.
Pirate Treasure
Logické hry - 6x
Vašim úkolem v této skvělé hře je dostat piráta až k pokladu. Uděláte to tak, že ho pomocí šipek nasměrujete. Šipky přetáhněte z pravé části lišty tam, kde chcete aby pirát zabočil. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Civiballs
Logické hry - 1x
Vašim úkolem v této hře je dostat barevné kuličky do stejně barevných kalíšků. Pomocí myšky odstraňujte různé řetězy a uvolňujte ostatní kuličky, aby Vám barevné kuličky dojely až do cíle. Chce to přemýšlet, než se rozhodnete, jaký tah zvolíte.
Fodder
Logické hry - 1x
Zvířátka v džungli jsou hladová, protože potrava se příliš nikde nedá najít. Naštěstí se na místě ocitnete vy a pokusíte se nakrmit všechna zvířata. Logicky musíte vymyslet, jak potravu dostat k hladovým krkům. Navíc každé zvíře má v oblibě jiný druh potravy, takže se musíte soustředit. Hra obsahuje slušný počet úrovní.
Huebrix
Logické hry - 3x
Logických her není nikdy dost, a proto přinášíme kousek s názvem Huebrix. Jedná se navíc o poměrně povedenou hru s novátorským přístupem. Máte na starost čtverečky, v nichž jsou zobrazena čísla. Podle čísel musíte rozprostřít daný čtverec po hrací ploše. Pokud jich je více, bude se situace komplikovat.
Orcs Attack
Logické hry - 3x
Zajímavý zástupce online her ve stylu Angry Birds. Nevystřelujete však ptáčky z praku, ale vaším nástrojem je dělo. Cílem je zničit vojáčky, kteří se ukrývají v pevnosti. Různé střely mají různé účinky, proto postup dobře promyslete.
Satellite Landing
Logické hry - 7x
Odstraňujte objekty a to tak, aby se satelit dostal co nejblíže k zemi. Snadné to nebude už od první úrovně této hry. Dopředu si rozmyslete, který objekt odstraníte. Tento satelit nesmí spadnout do vody!
Water Werks
Logické hry - 2x
Snažte se za pomoci vody dostat jednotlivé míčky do koše ve hře Water Werks. Máte k dispozici hasičskou hadici, ze které stříkají proudy vody, s nimiž můžete zatlačit na určité předměty, aby se koule mohly dostat na místo určení. Celkově si zahrajete poměrně slušný počet na sebe navazujících úrovní se slušnou hratelností.
Orange Gravity 2
Logické hry - 6x
Další pokračování si připisuje i hra s názvem Orange Gravity. I ve druhém dílu si vezmete na starost oranžový pomeranč, který potřebuje sníst všechny žluté citrony v každé z úrovní, kterých si autoři připravili celkem slušné množství. Odřezávejte jednotlivé provazy, aby se pomeranč dostal na vhodnou pozici.
Dungeon Stone
Logické hry - 4x
Parádní logická pecka, ve které bude vaše snažení spočívat v odstranění všech kamenů z hrací plochy. A jak na to? Spojujte stejně barevné kameny do trojic. Zní to jako vždy jednoduše, ale dohrát hru nebude vůbec snadné.
Bipole
Logické hry - 6x
Skvělá hra u které se určitě pobavíte. Otáčejte hrací plochou tak, abyste spojili dva protikladné a navzájem se přitahující prvky, slunce a měsíc. V každém kole na vás čeká mnoho překážek, se kterými se budete muset vypořádat.