Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Omino

Hrajete online hru Omino

Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.

ovládání hry Omino

Směrové šipky, mezerník, C, X • 1.95 MB • 2643x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Get On Top
Logické hry - 11x
Velmi originální online hra vhodná hlavně pro dva hráče na jednom počítači. Hlavním rysem hry je souboj, kdy se musíte snažit dostat vašeho soupeře na lopatky. Jsme zvědaví, zda vyhrajete 10x a tím i celý zápas.
Crash down
Logické hry - 4x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
Divide
Logické hry - 3x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
Všední den
Logické hry - 4x
Každý z nás občas zažije špatné a nepovedené ráno. Z jedním mladíkem, který takové ráno prožívá, se v této hře setkáte. Pokuste se na něj dohlédnout a zabránit raním nehodám, které mu hrozí.
Warp forest
Logické hry - 5x
Warp forest je propracovaná logická hříčka, ve které projíždíte tajemný les a snažíte se najít cestu z levelu. Sesbírejte klíče pomocí odstřelování dinosaurů - na ty ale budete muset najít speciální náboje.
Joy Stacker
Logické hry - 16x
Zahrajte si tuto super logickou onlinehru. A co vás v této hře čeká? Úkolem je složit různé geometrické objekty tak, aby vytvořily stavbu, která se jen tak nezbortí. Zpočátku je to spíše oddechová hra, ale v dalších levelech začne přituhovat.
Manamancers
Logické hry - 4x
Zajímavá oddechová logická online hra s pěkným příběhem a příjemnou grafikou. Hra se točí kolem rytířského turnaje, nicméně v konečném důsledku je to jen další skvělá hra na spoj tři stejné symboly. Nepochybně si ji oblíbíte.
Super Cut It
Logické hry - 1x
Logická online hra postavená na velmi rozšířeném a oblíbeném principu, kdy dostáváte jeden objekt přes různé překážky k nějakému jinému objektu. Budete řezat různé herní předměty a posouvat tak krabičku k cíli.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 6x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Robo Trobo
Logické hry - 2x
Pěkná logická hra s robotem. Vaším úkolem je vyřešit celou řadu hádanek, překonat překážky a opravit motor, který zajišťuje správný chod města. Podaří se vám tuto hru dokončit?
Bricks Match
Logické hry - 4x
Cílem této povedené hry je odstranit přebytečné kostičky, které jsou v každém kole tak, aby zbyly barvy, které budou mít minimálně tři kostičky stejné barvy u sebe a tím se odstraní. V každém kole můžete zničit pouze určitý počet kostiček.
ColourTris
Logické hry - 6x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.
Student park
Logické hry - 5x
Pokud znáte dnes již legendární Lemmings, tak vám jistě nebude cizí ani tato hra. Princip je totiž úplně stejný. Máte hromádku studentů, které musíte dovést na párty. Cesta je klikatá a musíte používat různé vylepšováky, abyste to zvládli.
Maze-a-Pix
Logické hry - 6x
Logických her není nikdy dost, protože perfektně procvičují hráčův mozek. Jednou z těchto poměrně zajímavých logických her je i bludiště Maze-a-Pix. Musíte se z výchozího bodu dostat napříč bludištěm na druhou stranu. Nejedná se však o úplně jednoduchý úkol, na jehož konci však čeká zajímavá odměna v podobě odkrytého obrázku.
BioGems
Logické hry - 8x
Zajímavé pojetí klasické logické a postřehové hry na téma spoj tři, která je namíchána společně s bojovou akcí. Vyberte si svoji postavičku a vydejte se na cestu vesmírem, kde potkáte řadu záporáků a bossů.