Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Omino

Hrajete online hru Omino

Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.

ovládání hry Omino

Směrové šipky, mezerník, C, X • 1.95 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Rollin Tot
Logické hry - 43x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Screw the Nut 3
Logické hry - 16x
Screw the Nut 3 je poměrně zajímavou logickou hrou, kde odstraňujete různé předměty, aby se matička dostala na šroubek. Cestou potřebujete posbírat nejlépe všechny zlaté hvězdičky. Ve hře se nachází různé odstranitelné předměty, ale musíte logicky promyslet, které by bylo nejlepší odstranit, aby matka zapadla do šroubku.
Use Boxmen
Logické hry - 22x
V této hře je Vašim úkolem dopravit jednoho z panáčka až do cíle, který představuje létající krabice. Máte jednoho panáčka, kterého můžete rozmnožit. Uděláte to tím, že zmáčknete tlačítko shift. Díky těmto panáčkům se můžete dostat do dalšího kola. Záleží jen na Vás.
Aengie Quest - jak z bludiště?
Logické hry - 22x
Aengie je malá holka, která se v každé úrovni této hry ocitne v bludišti, ze kterého ji musíte dostat ven. Pomocí klíčů si otevřete dveře, modré spínače zatížíte krabicí a tak dále. Hra Aengie Quest se ovládá klávesovými šipkami, je to skvělá hra pro děti.
Telepoultry
Logické hry - 28x
Docela zábavná a trochu poblázněná online hra plná kuřat a vajíček. Kuřata mají jediný cíl - dostat se rychle do pece a nechat se voňavě upéct. Při pomoci kuřeti budete muset zapojit své logické myšlení.
Neon Maze
Logické hry - 33x
Dokážete se proplést ohromnou sítí chodeb v bludišti? To možná ještě příliš obtížně nezní, ale co když nemáte pokaždé k dispozici otevřenou cestu? Pro aktivaci určité cesty potřebujete, aby postavička, kterou ovládáte, byla zbarvena stejně, jako vchod do uzavřené cesty. Ze začátku ještě obtížnost ujde, ale postupem času už se jedná o opravdu náročnou hru.
Maganic Wars
Logické hry - 24x
V Maganic Wars máte 5 karet, které využíváte v boji se soupeřem. Některé karty vám přidají energii, jiné sílu a jiné třeba každé kolo otráví vašeho soupeře. Celkem zajímavá originální hra.
Piggy-Wiggy Seasons
Logické hry - 12x
V zajímavé logické hře s názvem Piggy-Wiggy Seasons si vezmete na starost malá růžová prasátka, se kterými se potřebujete dostat k jejich oblíbené pochoutce, jíž jsou oříšky. Pro dokončení úrovně potřebujete získat všechny oříšky, které se v úrovni nachází. Můžete využívat různá lana, s nimiž se pověsíte na patřičné místo.
Apple Harvest 2
Logické hry - 43x
Druhý díl pěkné gamesky, která potrápí vaše mozkové závity. Zadání hry je zdánlivě jednoduché - dopravte předměty (v tomto případě jablka) do patřičných krabic. První úrovně jsou snadné, ale poté se to rozjede.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Me and My Dinosaur
Logické hry - 35x
Hlavním hrdinou této hry je chlapec, kterému se rodiče příliš nevěnují a přátele si v novém městě nedokázal najít. Chlapec v lesích objevil dinosauří vejce a vzal si ho domů. Po chvíli se vylíhnul malý zelený ještěr. Rodičům se ovšem dinosaurus nelíbil a ani okolí nebylo nadšeno, a proto byla dvojice donucena k útěku. Zde se jich ujmete.
Doors Out of Office
Logické hry - 26x
Právě se nacházíte v kancelářích a už se přibližuje čas, kdy byste měli jít domů. Pomozte úředníkovi, aby se pokaždé dostal z místnosti dveřmi. Ne vždy se však jedná o snadnou úlohu, protože narazíte na nejrůznější překážky a lidi, kteří by se mohli pokusit vaši cestu zastavit. Občas bude nutné hodně zapřemýšlet.
The Sweet Menace
Logické hry - 30x
Cílem logické hry The Sweet Menace je zničení protivníků, kteří se ukrývají v hradu. Na vás je správně zamířit a zničit hrad a s ním i nepřátele. Podaří se vám naladit skvělou mušku a dát do rány správnou sílu?
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 34x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 345x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.