Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Omino

Hrajete online hru Omino

Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.

ovládání hry Omino

Směrové šipky, mezerník, C, X • 1.95 MB • 483x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Kermix - chytlavá gameska
Logické hry - 11x
Kermix je svým nápadem originální a hodně chytlavá online hra. Šipkama ovládáte červenou kostičku, s kterou musíte sebrat všechny zlaťáky a nakonec se dostat do zeleného teleportu. K hraní vám navíc hraje příjemná hudba.
3d Tetris
Logické hry - 12x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
Escape 3 - Telefonní budka
Logické hry - 4x
Další z řady oblíbených superher, ve kterých je vaším úkolem dostat se ven z uzamčených místností. Tentokrát jste se ocitli v telefonní budce... dokážete v budce najít potřebné předměty, které vám pomohou dostat se ven?
Armor Picross 2
Logické hry - 4x
Picross je hodně zajímavá a chytlavá logická hra. Vaším úkolem je na hrací ploše označit místa, na kterých jsou schovány kameny. Čísla po stranách hracího pole vám udávají, kolik je v dané řadě nebo sloupci kamenů. Např. 5 vlevo znamená, že je v řadě 5 kamenů za sebou. Např. 1-1 nahoře znamená, že jsou ve sloupci dva kameny oddělené mezerou. Každopádně doporučuji podívat se na instrukce přímo ve hře.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 1x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Red Remover
Logické hry - 0x
Ve hře Red Remover budete potřebovat odstranit veškeré červené prvky na herní obrazovce. Některé se dají odstranit poměrně jednoduše, stačí na ně kliknout a jsou pryč. Jiné jsou ovšem složitější a musí se na ně vymyslet nějaký záludný fígl, aby odpadly pryč. Naopak zelené prvky potřebujete na hrací ploše udržet.
Huebrix
Logické hry - 2x
Logických her není nikdy dost, a proto přinášíme kousek s názvem Huebrix. Jedná se navíc o poměrně povedenou hru s novátorským přístupem. Máte na starost čtverečky, v nichž jsou zobrazena čísla. Podle čísel musíte rozprostřít daný čtverec po hrací ploše. Pokud jich je více, bude se situace komplikovat.
Happy Monsters Friends
Logické hry - 1x
Pokud hledáte hru, jejíž dohrání bude pro váš mozek skutečnou makačkou, tak zkuste právě superhru Happy Monsters Friends. Vaším úkolem je rozložit příšerky, aby se spojily ručkama. Nesmíte nechat volnou ani jednu ruku.
Football Crush
Logické hry - 0x
Spoj tři hra ve stylu fotbalu. Odstraňujte z plochy míče spojením vždy aspoň tří stejně barevných míčů. Do další úrovně se dostanete až splníte určitý počet označených míčů. No zkrátka klasická hra s klasickými pravidly, rozhodně povedená záležitost.
Fruit Faces
Logické hry - 8x
Příjemná oddechová online na téma bubbleshooteru. Tentokrát jsou však balónky nahrazeny ovocem, které je animované. Takže se můžete těšit na pěknou porci legrace a herní zábavy.
Santas Cube
Logické hry - 4x
Logická hra, určená všem skalním příznivcům barevných kostiček a jejich odstraňování z hrací plochy. Jako vždycky budete mít za úkol pospojovat stejné barvy dohromady a tím je nechat zmizet, za což dostanete body.
Snowline
Logické hry - 6x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Pentacolor
Logické hry - 2x
Velmi originální logická superhra, která vám mozek pěkně zavaří. Rozmisťujte barevné čtverečky tak, abyste získali co nejvíce bodů. Dobře sledujte návod a tipy během hry, abyste věděli kam které čtverečky nejlépe umístit.
Bubbles Game
Logické hry - 7x
Klasické ztvárnění jedné z nejoblíbenějších her - Bubble Shooteru. Úkolem v této logicko postřehové minihře je odstranit všechny bublinky dříve než dojdou až na konec hracího pole. Hodně chytlavá online hra.
Blow and Raze
Logické hry - 1x
Společnost Blow and Raze Inc. dostane zakázku, kvůli které použijí hodně ze svých zásob dynamitu. Jejich úkolem totiž bude likvidace starých poničených budov. Při bourání uvidíte modrou a zelenou šipku. Modrá značí aktuální stav, zatímco zelená ukazuje, kam by se budova měla sesunout, aby mohla být úroveň splněna.