Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Omino

Hrajete online hru Omino

Pokud znáte Tetris, pak pro vás jistě Omino nebude ničím novým. Jedná se totiž o hru na velice podobném principu. Přicházejí jednotlivé kostičky a postupem času se geometrické tvary různí. Musíte je umisťovat na hrací plochu takovým způsobem, aby se vytvářely kompletní řádky, jež později zmizí a získáte body.

ovládání hry Omino

Směrové šipky, mezerník, C, X • 1.95 MB • 272x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ghost Castle - zámek duchů
Logické hry - 19x
V této hře se setkáte s malou a neposlušnou holčičkou, která se ztratila v chodbách hradu. Pomozte jí se dostat z hradu ven. Při tom ale budete muset dávat pozor na duchy, rytíře a čarodějky.
Cuboy Quest
Logické hry - 22x
Divoký Západ bývá v rámci počítačových her zpracováván poměrně často a hra s názvem Cuboy Quest patří přesně mezi tento druh. Jedná se o retro kousek, kde se stanete kovbojem, s nímž musíte řešit různé logické potíže. Potřebujete se totiž dostat do dveří, které ovšem ve většině případů budou zamčené.
Dribble king
Logické hry - 36x
Pro všechny milovníky fotbalu je zde další pecka. Tentokrát budete střílet do brány a dávat góly. Tedy, pokud to samozřejmě zvládnete a nebudete se bát - pouze hráč s kuráží dosáhne svého úspěchu.
Civiballs: Xmas Levels Pack
Logické hry - 25x
Civiballs patří mezi velice oblíbené hry, a proto se dočkala dalšího pokračování v podobě nových úrovní. Jedná se o speciální vydání vyrobené pro časy Vánoc. Potřebujete dostat všechny barevné koule do korespondujících vánočních krabiček. Postupem času se navyšuje obtížnost a musíte tedy začít více přemýšlet.
Blow Things Up
Logické hry - 31x
Rozmístěte bomby mezi smajlíky a pokuste se je vyhodit do vzduchu. Až si budete jistí, tak mezerníkem odpálite bomby. V této super hře naleznete hned několik úrovní, takže se zabavíte na nějakou tu dobu.
Castle Solitaire
Logické hry - 30x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Mahjong Alchemy
Logické hry - 717x
Zahrajte si tento mahjong, ve kterém máte za úkol vyčistit celé pole. Uděláte to tak, že spojíte vždy dva stejné symboly, které Vám tím zmizí. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Ne vždy jdou symboly spojit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Idiot test - zábavný test
Logické hry - 453x
Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?
Bounzy Halloween
Logické hry - 24x
Halloweenské příšery se objevují všude v okolí, čemuž se rozhodnete učinit přítrž, a proto se vybavíte střelnou zbraní, se kterou se pokusíte všechny ty ohavné ničemy zlikvidovat. Potřebujete přesně zamířit, aby se nepřátelské stvoření nedostalo pryč živé. K dispozici ovšem dostanete též jen omezený počet nábojů.
Ramps
Logické hry - 29x
Ramps je další návyková hra, od které se jen tak neodtrhnete. Úkolem je postavit z ramp dráhu pro kuličku, která se musí dostat na místo v dolní části plochy (vykukuje z vody). Musíte dobře odhadnout úhly a odskoky.
Discover Istanbul
Logické hry - 22x
V naší další logické hře Discover Istanbul se podíváte po istambulu a ještě se přitom parádně zabavíte. Musíte se totiž zbavovat barevných kostek pod vámi
Paintwars
Logické hry - 43x
Pod názvem Paintwars se skrývá vynikající logická superhra, ve které budete ničit ostatní smajlíkové figurky. Podaří se vám v každém kole sebrat všechny hvězdičky, zničit postavičky a nahrát nejvyšší skóre?
Catch the Candy Halloween
Logické hry - 20x
Podivně vyhlížející malá fialová příšerka se vydává na dobrodružství, protože je pořád hladová a chtěla by sníst co nejvíc sladkostí. Naštěstí jsou sladkosti rozeseté všude po okolí, a proto může nakrmit svůj žaludek. Klikejte po okolí a snažte se někde přichytit, aby se příšerka mohla dostat k jídlu.
Saving the Company
Logické hry - 25x
Pracujete v jedné společnosti, která se ovšem nachází ve velice složité finanční situaci a zachránit ji může asi jenom zázrak. Pokuste se jí zachránit tím, že se vydáte na bláznivou výpravu. Cestou bude zapotřebí vyřešit celou řadu různých logických hádanek a proskákat se přes množství rozmanitých plošin.
ColourTris
Logické hry - 30x
Zajímavě pojatý tetris. ColourTris je hra, ve které je vaším úkolem spojit kuličky stejné barvy a různých kombinací barev. ColourTris je zábavná forma hry, jak pochopit teorii barevných schémat a harmonie barev.