Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Drop Kick - fotbalové mistrovství
sponzorované odkazy

Drop Kick - fotbalové mistrovství

Hrajete online hru Drop Kick - fotbalové mistrovství

Zvolte si fotbalový tým a pokuste se vyhrát mistrovství světa. V cestě za vítězstvím vám bude stát pět týmů. Každému musíte dát určitý počet gólů (podle vaší i soupeřovi úrovně). Tato minihra otestuje váš postřeh a hlavně nervy, protože trefit se do míče je velice těžké.

ovládání hry Drop Kick - fotbalové mistrovství

myší, viz instrukce ve hře • 0.45 MB • 221x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Sport"
Soccer Heads
Sport - 30x
Soccer Heads je dynamická a zábavná fotbalová hra, ve které se vše točí kolem vaší hlavy! Vyberte si svůj oblíbený anglický fotbalový tým a vrhněte se do boje o dominanci v lize. Tato hra nabízí možnost hrát 1 na 1 proti počítači nebo si změřit síly s přítelem a ukázat mu, co ve vás je. Snažte se vstřelit co nejvíce gólů během zápasů a probojovat se přes kola až na samý vrchol žebříčku! Ve hře Soccer Heads se můžete těšit na rychlé a intenzivní zápasy, kde každý váš pohyb může rozhodnout o výsledku. Hra je navržena tak, aby byla snadno ovladatelná, ale zároveň poskytovala dostatečnou výzvu pro hráče všech úrovní. Rozvíjejte své strategie, využívejte unikátní dovednosti svých hráčů a dominejte na hřišti, abyste dosáhli fotbalové slávy. Vyzkoušejte různé herní módy a nechte se pohltit adrenalinovými duelemi ve vašem tažení za vítězstvím.
Closing Dimensions
Sport - 55x
S normálním minigolfem může být sranda, ale co teprve, máte-li všechny jamky rozestavěné různě v prostoru? To už chce opravdu pevné nervy a přesný odhad. Myslíte, že je to pro vás? Nic nebrání si to zkusit.
Snowboarding
Sport - 217x
Neumíte lyžovat nebo nemáte čas jezdit na hory? Tak si zahrejte super snowborovou hru, kde vaším úkolem je projet mezi stromi, které představují branky. Také když se vám zadaří tak se můžete vytáhnout nějakým pěkným trikem..
Disco Bowling Deluxe
Sport - 50x
Velmi zdařilá online hra, která vám dá možnost zahrát si online bowling. Myslíte si, že jste v kuželkách dobří? Předveďte svůj postřeh a schopnosti v této hře. Hra je ozvláštněna několika zajímavými herními prvky.
2d paintball
Sport - 9x
Výborná verze po celém světě známého mahjongu. V podstatě jde o to, odstranit ze stolu všechny hrací kameny ve dvojicích. Brát ale můžete pouze ty, které jsou přístupné jak shora tak ze strany - nejsou zablokovány.
n Soccer
Sport - 708x
Hrajete za italskou ligu, kde si vyberete svůj oblíbený tým a budete muset dávat do brány góly přes obranu, kterou soupeř má. Můžete získávat také bonusové body. Snažte se o co nejlepší výsledek a postupujte do vyšších lig.
Bowling kids shake
Sport - 306x
Ani si nemusíte kazit zdraví v zakouřených provozovnách a můžete si bowling zahrát klidně doma na vašem počítači. Hra je velmi příjemná a graficky povedená, takže vám přeji dobrou zábavu a hodně štěstí..
Spanish League
Sport - 26x
V této fotbalové super hře máte možnost zahrát si za některý ze španělských fotbalových klubů. Pomocí kopání penalt se můžete probojovat k vítězství. Dobře miřte, jinak skončíte mezi čutálisty z hornídolní.
Powerpool Frenzy
Sport - 36x
Kulečník se řadí mezi oblíbené hospodské zábavy, ale v poslední době se prosazuje i na scéně počítačových her. V rámci deseti zajímavě zpracovaných úrovní potřebujete do děr ve stole dostat všechny požadované koule. Čím více jich do děr dostanete najednou, tím lépe pro vaše bodové konto. Existují různé typy koulí.
Mani Golf - zábavný super golf
Sport - 56x
Zpracování golfu v online hře Mani Golf je sice jednoduché, ale v jednoduchosti je krása. Někdy je to o nervy, trefit míček do jamky :).
Tennis Master
Sport - 31x
V této online hře se dostanete na tenisový kurt, kde sehrajete zápas své kariery. Nastavte si svou raketu podle typu protivníka. Pokuste se porážet jednoho soupeře za druhým a vyhrát tak tenisový pohár.
Soccer Balls 2
Sport - 20x
Druhé pokračování hry Soccer Balls se opět odehrává v netradičním prostředí, kde se s různými druhy fotbalových balónů pokusíte vstřelit branku. Na začátku si vyberete svůj tým, nebo si ho vytvoříte, a poté už se směle vydáte do akce. Narazíte na různé překážky, které stojí v cestě a musíte je nějakým logickým způsobem překonat.
Basketball Gozar
Sport - 54x
Mix basketbalu a perfektní fyzikální gamesky. Čeká na vás celkem 50 dobře navržených levelů, ve kterých je vaším úkolem dostat míč do koše. Vždy je nutné dostat míč do koše na jeden hod.
King of skeleton
Sport - 21x
King of skeleton je hra pro milovníky rychlosti a větru svištícího v uších. Budete se prohánět na svých bobech na ledové sjezdecké dráze a snažit se nejlépe vybírat zatáčky. Sbírejte mazivo pro lepší skluz.
Queen Peace Cup
Sport - 37x
Fotbal s trochu Asijským nádechem. Kopete penalty do soupeřovy brány a jediné co vás tlačí je počet nastřílených gólů. Systém střelby je velice vypracovaný, máte celkem tři různá nastavení vašeho kopu.