Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 1655x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Free Bernie Pirates
Logické hry - 20x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Pentacolor
Logické hry - 42x
Velmi originální logická superhra, která vám mozek pěkně zavaří. Rozmisťujte barevné čtverečky tak, abyste získali co nejvíce bodů. Dobře sledujte návod a tipy během hry, abyste věděli kam které čtverečky nejlépe umístit.
Orange Gravity Level Pack
Logické hry - 20x
Pokuste se dostat toto ovoce do zeleného místa, které vás posune do další úrovně. Dávejte si pozor, aby vám neuletělo někam pryč. Posbírejte v této super hře veškeré mince, které tady jsou. Tak se do toho pusťte.
Extreme Explosions
Logické hry - 24x
Snažte se v této hře umístit správně tyto bomby. Dávejte si velký pozor, abyste tyto bomby správně umístili. Vaším úkolem je totiž shodit veškeré objekty, ale až pod červenou čáru. Tak se snažte.
Screw the Nut 3
Logické hry - 19x
Screw the Nut 3 je poměrně zajímavou logickou hrou, kde odstraňujete různé předměty, aby se matička dostala na šroubek. Cestou potřebujete posbírat nejlépe všechny zlaté hvězdičky. Ve hře se nachází různé odstranitelné předměty, ale musíte logicky promyslet, které by bylo nejlepší odstranit, aby matka zapadla do šroubku.
Battlegrounds 2
Logické hry - 20x
Vydejte se na pustý ostrov. Zde budete zakládat nový život. Jenže k tomu, aby s vám to povedlo, musíte mít hlavně pod čepicí. Budete mít jenom pár věcí, které musíte správně použít a tím celý koloběh života spustit.
Harry Potter Puzzle
Logické hry - 1620x
Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).
Amigo Pancho 5
Logické hry - 23x
Již pátý díl velmi ceněné a oblíbené hry Amigo Pancho. Úkolem je vašemu hrdinovi připravit cestu k nebesům tak, aby pomocí dvou balónků mohl nerušeně stoupat. Velmi pěkná grafik a hratelnost řadí tuto hru mezi nejlepší.
Assembler 3
Logické hry - 26x
V této hře máte za úkol dostat zelené bedny různých tvarů do předurčených míst v každém kole. Na začátku na Vás čekají jednoduchá kola a postupně se bude obtížnost zvětšovat. Takže neváhejte a pusťte se do této hry.
Protect Tommy
Logické hry - 27x
Tommy je hlavním hrdinou následující hry. Jedná se o modrou hlavičku s brýlemi, na kterou útočí různí nepřátelé. K dispozici dostanete několik obranných ocelových plátů, které můžete umístit kolem Tommyho, aby se k němu zloduši nedostali. Ze začátku se jedná o jednoduché řešení, ale postupem času se obtížnost navyšuje.
Gem Rush
Logické hry - 22x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která dokonale prověří vaše schopnosti a přesnou mušku. Cílem v každém levelu je sestřelit určitý počet diamantů. K dispozici máte jen pět střel, takže je nutné každý výstřel dobře promyslet.
Tinysasters
Logické hry - 46x
Vytvořte si tady vlastní Zemi a začněte těžit veškeré suroviny. Znepříjemňovat vám budou tuto hru různá zemětřesení. Hlídejte si je, protože vám budou rozhazovat veškeré budovy. Tak se do toho dejte.
Redstar Fall
Logické hry - 21x
Vašim úkolem je dostat červenou hvězdičku až na zem. To uděláte tak, že budete postupně odstraňovat různé předměty, na kterých hvězdička stojí. Musíte si dávat pozor, aby Vám hvězdička nespadla z plošiny. Hurá do práce.
Moosters
Logické hry - 48x
Pokud máte rádi logické online hry, tak si v této super hře přijdete na své a skvěle se pobavíte. Vaším cílem je tvořit páry příšerek. Tímto postupem vyčístíte hrací pole. Ovšem pozor, čas na splnění je omezený.
Ninja Cannon
Logické hry - 26x
Démon se rozhodl vzít útokem celý širý svět. Nacházím se ve starověkém Japonsku, kde v tu dobu patřili mezi důležité osoby válečníci ninja. Vezměte si na starost obranu před démonovými přisluhovači a za pomoci kanónu vystřelujícího ninja bojovníky se pokuste zlikvidovat všechny ošklivé démony ohrožující svět.