Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 7308x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Underwater
Logické hry - 52x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
The Rise of Atlantis
Logické hry - 78x
Vašim úkolem v této hře je odstraňovat stejné symboly, které leží u sebe. Odstraníte je tím, že spojíte vždy tři stejné symboly. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Continuity
Logické hry - 30x
Continuity vypadá jako celkem zajímavá logická hříčka. Dostanete na starost malého panáčka, se kterým musíte hledat přechod z jednoho bodu do druhého. Zajímavější je hra o to, že můžete přecházet z jedné obrazovky do druhé a přesouvat různě herní mapky. Autoři připravili celkem slušný počet pěkných úrovní.
The Time Trap
Logické hry - 5555x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Feed the Panda
Logické hry - 13x
Tato roztomilá a přátelská panda je aktuálně neskutečně hladová. Vyřešte všechny úlohy tak, aby se jídlo dostalo až k pandě. Poměrně pěkná a chytlavá super hra.
Binga
Logické hry - 61x
Hodně dobrá super postřehovka, která patří mezi zdánlivě primitivní hry, ale jakmile ji začnete hrát, tak se od ní neodtrhnete. V každé úrovni na vás čekají minihry, které budete muset vyřešit. Obtížnost stoupá a s ní i to, jak vám nezdar poleze na nervy ;).
3d Tetris
Logické hry - 28x
Parádní 3d verze legendární sovětské gamesky Tetris. Tentokrát budete stavět bloky ve třech rozměrech, není to snadné, ale alespoň si procvičíte prostorovou orientaci. Dokážete projít hrou až do poslední úrovně?
10 Mahjong
Logické hry - 262x
Další ze snad nekonečné řady nejrůznějších mahjong her. Tentokrát má tato hra jedno vylepšení. Nehledáte stejné symboly, ale hrací kameny, jejichž součet bude činit 10. Docela makačka, co myslíte?
Sticky Monsters
Logické hry - 42x
Tuto super hru ovládáte na klávesnici. Snažte se s těmito monstry dostat až na papír. Nebudete to mít jednoduché, ale určitě to zvládnete. Tak se do toho pusťte a dostaňte se na papír, který je vedle objektů.
Critter Cubes
Logické hry - 18x
Zoologická zahrada na Antarktidě? Ano, zní to zvláštně a zavání to pěkným průšvihem. Přesně to se také stalo. Nyní je vaším úkolem dostat co nejvíce zvířat do člunu a vrátit je zpět do hřejivého domova.
Sieger
Logické hry - 22x
Sieger je jednou z her, kde se pokoušíte zlikvidovat nepřátelské opevnění. Naštěstí máte k dispozici silné katapulty, s nimiž by zničení hradu neměl být žádný problém. Potřebujete pozabíjet všechny vojáky v opevnění, ale v případě, že se tam nacházejí rukojmí, musíte je osvobodit, aby se jim nic nestalo.
King of Shapes
Logické hry - 35x
Král tvarů se rozhodl, že se podívá na své poddané a vy mu na jeho cestě budete asistovat. Potřebujete postavit konstrukci, aby se na ní daly postavit různé tvary, které posléze můžete spojovat, pokud mají stejnou barvu. Některé součástky ovšem nelze odstraňovat. Snažte se u hraní důkladně přemýšlet.
Rob-Rob
Logické hry - 26x
Hlavním hrdinou hry Rob-Rob je robot. Tento robot se vypravuje do světa a potřebuje se vždy dostat na vhodné místo. Cestou sbírejte baterie, které jsou pro každého robota velice užitečným zdrojem záložní energie. V každé úrovni se pokuste zahrát co nejmenší možný počet tahů, takže u hraní logicky přemýšlejte.
Paintball The Game
Logické hry - 91x
Vaším úkolem ve hře Paintball The Game je nakreslit dráhu pro kuličku, která se musí dostat k červenému čtverci. Snažte se kreslit co nejméně a tak, aby se kulička dostala do cíle co nejrychleji. Je to celkem zábavné.
Mahjong - potrapte svůj mozek
Logické hry - 617x
Tato hra s názvem Mahjong (ver. 0.94) nepatří mezi klasické mahjong hry. Princip je poněkud odlišný. Na hracím poli máte nejrůznější kuchařské pomůcky. Vaším úkolem je najít vždy dva stejné symboly. Buď přímo sousedící, a nebo rozmístěné tak, jak je to uvedeno v nápovědě (podobně jako v Pets Connect). Každá úroveň je omezena časem, k dobru máte tři nápovědy. Hra je známá hlavně jako Kuchařovo nádobí, nebo také Kuchařský mahjong.