Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 4755x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Snail Bob 7: Fantasy Story
Logické hry - 28x
Šnek Bobek je zpět s dalším dobrodružstvím. Tentokrát se ocitl v jakési fantazijní středověké zemi. Pomozte mu překonat všechny překážky a vyhnout se pastím. Nezapomeňte v každé úrovni hledat bonusové hvězdy.
Sugar, Sugar
Logické hry - 39x
Cukr je úplně všude! Už z názvu hry je patrné, jaká pochutina bude hrát hlavní roli. Sladký sypký cukr potřebujete pokaždé nasypat do správné nádoby a v požadovaném množství, což nebude úplně jednoduché, jelikož cukr se většinou nachází v jiné oblasti, než kde je zrovna nádoba. To ovšem nevadí, protože máte za úkol nakreslit myší správnou cestu.
GO Virus
Logické hry - 993x
Jak už název této hry napovídá, půjde v ní o viry. Budete rozšiřovat vir po hrací ploše a snažit se zabrat celou plochu. Virus se vždy rozšíří na políčka se stejnou barvou. Velmi originální hra.
Trapped Ball
Logické hry - 13x
Malý žlutý míček se ocitnul v pasti. Alespoň to tak vypadá ve valné většině misí ve hře Trapped Ball. Dostanete na starost únik míčku z jedné oblasti do místa, kde se nachází jamka. Cestou narazíte na různé překážky a bonusy. Některé bonusy hodně pomohou, o čemž se můžete přesvědčit během prvních tréninkových misí.
Bloxorz
Logické hry - 201x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
Doodle God
Logické hry - 48x
Docela zábavná online hra, která prověří vaše logické dovednosti. V roli boha vládnoucího neomezenými možnostmi budete tvořit život na planetě Zemi. Podaří se vám v této návykové hře vytvořit život již za sedm dní?
Simple motions 2
Logické hry - 1471x
Snažte se v této super hře posbírat veškeré hvězdičky a dopadnout k červenému praporku. Tak se do toho dejte a rozmístěte veškeré objekty tak dobře, abyste dopadli na tento praporek a dostali do další úrovně.
Casper haunted
Logické hry - 22x
Stylová logická hříčka, ve které se setkáte se známým Casperem. Tenhle duch má za úkol ochránit svou kámošku před ostatními zlými duchy, a tak se snažte přesouvat předměty tak, abyste jí zajistili bezpečí.
Murphys Gesetz 3
Logické hry - 33x
Murphys Gesets je vydařená série o tom, rozčílit hlavní postavu pokud možno až do nepříčetnosti. Čím více schválností budete dělat, tím lépe. V tomto díle rozčílíte jednoho pána přímo v jeho kanceláři.
Ambidextrous 2
Logické hry - 12x
Vaším úkolem je udělat vše, co bude ve vaších silách. Musíte se s těmito ruky potkat. Pokuste se zničit všechny překážky, dostávejte se neustále dále a pokud se dostanete do slepé uličky, tak úroveň restartujte.
Chess Classic
Logické hry - 69x
Perfektní verze šachů, které si můžete zahrát proti počítači a nebo proti druhému hráči na stejném počítači. V případě počítačového protivníka máte na výběr ze šesti úrovní, takže určitě naleznete tu, kterou zdoláte a dobře si zahrajete.
Doctor Acorn
Logické hry - 19x
Doktor Žalud se zabývá zubním lékařstvím a chodí k němu zvířátka z celého lesa. Jednoho dne se ovšem stala nepříjemná nehoda a veverka doktorovi odfoukla hlavu. Pomozte mu dostat se z nepříjemné situace! Před sebou máte sérii logických hádanek a úkolů, přičemž si projdete řadou úrovní. Snažte se přijít na nejlepší řešení.
Piboliada - mix pinballu a logiky
Logické hry - 22x
Logická hra Pinboliada staví na obvyklém úkolu seskupit 3 kuličky stejné barvy. Bonusy můžete zvýšit pomocí prvků známých z pinballu. Pěkná online hra, ale těžká.
Portal
Logické hry - 19x
V budoucnosti se jistě dočkáme i tak ohromujících technických vymožeností jako jsou teleporty. Komu ale chybí už teď, může si zkusit teleportaci v naší hře. Pohybujete se po místnostech právě pomocí teleportů až do cíle.
Sqr
Logické hry - 28x
Bezvadná logická online hra, která vás chytne a udrží na pěkně dlouho. O co ve hře jde? Budete ovládat postavičku, která se musí dostat na druhou stranu bludiště ke dveřím, které vedou do další úrovně.