Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Idiot test - zábavný test
sponzorované odkazy

Idiot test - zábavný test

Hrajete online hru Idiot test - zábavný test

Idiot test je jedna z nejlepších testovacích her, které prověří vaše schopnosti úsudku a soustředění. Zadání je prosté - pouze budete plnit příkazy, například "Stiskněte obdélník". Jak ale uvidíte, není to tak snadné, jak se může zdát ;-). Obstojíte?

ovládání hry Idiot test - zábavný test

myší, viz instrukce ve hře • 0.05 MB • 5622x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Princess Date Dinner
Logické hry - 22x
Pěkná uníková online hra. Ve hře Princess Date Dinner musíte najít schované předměty, které následně využijete k tomu, abyste se dostali ven z místnosti. Hra pro vás připravila řadu zapeklitých rébusů.
Cuber
Logické hry - 12x
Zdánlivě jednoduchá logická online hra, která tak trochu prověří vaše schopnosti a znalosti fyziky. Cílem je postavit prvky tak, aby míček nespadl na zem. Krom míčku nesmí po dopadu spadnout ani jiný objekt. Docela makačka na závity :).
Fort Blaster: Puzzle
Logické hry - 29x
Myší určete, jak silný a jaký úhel výstřelu bude z dělat na lodi. Vaším úkolem je trefit hrdiny na sousi. Pokud se vám to nepodaří, tak máte několik pokusů. Snažte se ale získat co nejvyšší skóre.
Isora
Logické hry - 43x
Isora je pěkná logická superhra s jednoduchým námětem. Vaším úkolem je projít všechna políčka na hrací ploše tak, abyste se opět vrátili na výchozí pozici. Hra se ovládá šipkama. První úrovně jsou jednoduché, ale později začne přituhovat...
Find My Hive
Logické hry - 25x
Pomozte maličké včelce v cestě domů, do rodného úlu. Find My Hive se zařazuje mezi paměťové hry, protože na začátku vám hra ukáže, kde se nachází jaké kartičky a poté musíte vhodně zvolit cestu, aby včelka nenarazila na nějakou překážku. Vyzkoušet si můžete hned trojici úrovní, přičemž na nejnižší je vhodná i pro nejmenší hráče.
Sticky Blobs
Logické hry - 22x
Mimozemská rasa se rozhodla trochu expandovat. Byl sestaven expediční tým s jasně stanoveným úkolem. Posbírat na neznámé planetě dostatečné množství cenných surovin. Tým je vysazen na planetě Zemi a porozhlédne se po zajímavých surovinách. Ropa ani zlato u nich úspěch nemají, ale zaujmou je velké maliny.
Robolander
Logické hry - 231x
Hlavní postavou v této chytlavé a na přemýšlení náročné online hře je robot. Ten se musí správným herním postupem dostat na plošinku. K tomu je nutné odebírat herní objekty ve správném pořadí. Zdoláte všechny úrovně?
Boombot
Logické hry - 17x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.
7 Words
Logické hry - 43x
Pěkná html5 hra, ve které je vaším úkolem nalézt slovo, které složíte z jeho písmenkových fragmentů. Můžete využít i drobné nápovědy. Ačkoliv je hra v angličtině, určitě pro vás nebude problém slova odhalit. Čeká na vás neuvěřitelných 777 úrovní.
Monkey Go Happy 3
Logické hry - 43x
Již třetí díl této bezvadné herní ságy s opičkama. Opět je tu skupinka posmutnělých opiček, které musíte rozveselit. Vyřešte v každém levelu důmyslnou hádanku a zkuste se probojovat do tabulky nejlepších hráčů. Super hra s opičkama je tady. Zkuste i další díly (druhý, čtvrtý, pátý) nebo Mini Monkeys.
WOW Connect - Warcraft mahjongg
Logické hry - 60x
Wow Connect je logická hra ne nepodobná mahjonggu. Vaším úkolem je spojit dva stejné symboly. Cesta mezi nimi může mít maximálně 2 zlomy s 90°. Pokud si nebudete vědět rady, můžete symboly zamíchat (shuffle) nebo si vyžádat nápovědu (hint).
Rainforest Solitaire
Logické hry - 62x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Ninja Miner 2
Logické hry - 318x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Harry the hamster 2
Logické hry - 60x
Křeček Harry je malé a mírumilovné zvířátko a o to méně bychom chtěli, aby ho sežral kocour. Nečekej tedy, a postav mu bezpečnou cestičku až do jeho útulného bytečku. Máš pouze omezený čas, tak spěchej.
All That Matters
Logické hry - 20x
Setkejte se s různými lidmi ve hře All That Matters. Tito lidé mají pouze hlavu, takže se dokážou jen kutálet. Vezměte si jejich osudy na starost a doprovázejte je po celém podivném světě. Pokaždé potřebujete sbírat červená srdíčka a najít teleport. Autoři si připravili poměrně slušnou porci příjemně hratelných úrovní.